Кичка Бодурова не успяла да устои на молбите на щерка сиКичка Бодурова лично платила операцията на Кристи-Жаклин

Кичка Бодурова сложи силикон на щерка си. Естрадната ни легенда не могла да устои на молбите на 18-годишното момиче й я уредила с операция по уголемяване на бюста. За която платила от собствения си джоб. Певицата била на мнение, че дъщеря й избързва с желанието да увеличи гръдната си обиколка и може да поизчака поне още няколко години.

[caption id="attachment_432386" align="alignleft" width="300"]Дъщерята на Кичка Бодурова Дъщерята на Кичка Бодурова[/caption]

Кристи-Жаклин обаче не била на това мнение. Момичето, което е израснало в САЩ, от малко било заобиколено от силиконови какички. Нещо повече, голяма част от състудентките й вече се били обзавели със силиконови бюстове и щерката на изпълнителката се чувствала като грозното патенце сред тях заради прекалено малкия размер сутиен, който носи.

Затова госпожицата започнала да врънка майка си да й подари и тя силиконов бюст. Основният довод на Кристи-Жаклин бил железен - момичето било категорично, че вече е на 18 и може сама да взема решения за визията си. В крайна сметка усилията й не останали напразни и Кичка Бодурова се огънала пред настойчивите й молби, научиха от hotarena.net.

Певицата лично спонсорирала процедурата като не крие, че го прави защото се е убедила, че дъщеря й е доататъчно отговорна млада дама, която не мисли само за външния си вис. Кристи-Жаклин вече е завършила семестъра си с три шестици и две петици, изфука се самата Кичка Бодурова.

Която не пропусна да похвали щерка си, че освен да заляга над учебниците, също така и работи три дена в седмицата, за да не зависи изцяло от нея.