Журналистката е категорична, че животът на Петко Сертов е застрашен

Журналистката Маргарита Михнева, която е недолюбвана от мнозина поради факта, че изкарва кирливите ризи наяве, направи нови скандални разкрития във връзка с мистериозното изчезване на Петко Сертов.

Тя е категорична, че информацията, която днес бе разпространена от МВР няма нищо общо с истината. Михнева е категорична, че Петко Сертов е получил сериозна заплаха за живота си точно в деня, в който изчезна и поради това е напуснал страната в посока Гърция.

[caption id="attachment_432382" align="alignright" width="300"]Журналистката е категорична, че животът на Петко Сертов е застрашен Журналистката е категорична, че животът на Петко Сертов е застрашен[/caption]

Според твърденията й ексшефът на ДАНС е отишъл в Италия и в Сан Марино, откъдето е позвънил на майката на жената, чиято собственост е автомобилът и която се пада сестра на Сурталов. В ефира на БНТ Михнева припомни, че днес Светлозар Лазаров разпространи информация, която гласеше, че Петко Сертов е бил регистриран в хотел в Лариса, където е вечерял и е изглеждал спокоен. Най-странното в случая е, че съпругата на първия шеф на ДАНС също не е наясно какво се случва, твърди Михнева.

Тя посочи, че Петко Сертов е отишъл в южната ни съседка, откъдето е заминал за Италия. От там е позвънил на близките си два пъти и след това изключва телефона си. Михнева обаче не се нае да прогнозира дали ексшефът на ДАНС все още е жив или е убит. В едно обаче е сигурна – той е напуснал страната, тъй като изобщо не е бил спокоен за сигурността на живота си, както твърдят от МВР и подчерта, че в тайните служби става въпрос за операции на изключително високо ниво.

Маргарита Михнева припомни, че Петко Сертов е бил единственият българин, който е присъствал на втората инаугурация на американския държавен глава Барак Обама и допълни, че веднага след това Сертов е бил уволнен. Журналистката е категорична, че животът му е под заплаха, тъй като знае твърде много, пише pik.bg.