Деси Цонева и Зак Коен са вече минало, тя отново е сама!

Деси Цонева отново е сама. Телевизионерката, дъщеря на Димитър Цонев сама се похвали в социалната мрежа, че има топли отношения с красавеца Зак Коен. Американският милионер с еврейска кръв беше омаял родната красавица и за щастливо влюбените дори се заговори, че готвят годеж. Внучката на големия артист Коста Цонев бе изключително щастлива в компанията на плейбоя и това се виждаше от интимните снимки с хубавеца, които тя непрекъснато качваше на страницата си във Фейсбук.

Но изненадващо щерката на телевизионера постна съобщения в социалната мрежа, че двамата са се разделили. Това било нейно решение и нямало никаква конкретна причина. Злите езици обаче говорят друго. Според упоритата мълва баровецът не приемал сина на Деси. Тя има предишен брак и син от Янчо Таков-младши. Детето им носи името на баща си.

[caption id="attachment_432365" align="alignright" width="300"]Деси Цонева Деси Цонева не извади късмет с милионера Зак Коен[/caption]

Според друг слух обаче Зак Коен въртял паралелни връзки и с други родни известни хубавици. Богатият бизнесмен с момчешка фиизономия бил гъст и с Ваня Бонева, която стана известна от участието си в реалите формата „Сървайвър”. Тя също щастливо метнала снимки от разходката им с яхта, на която двамата изглеждат повече от щастливи и лудо влюбени.

И щерката на Митко Цонев и сървайвърката са известни в хайлайф средите. Екс съпругата на Янчо Таков избягваше да се показва на светските събития и изобщо в обществото с друг мъж, като демонстрираше, че е отдадена единствено на сина си. Тя се върна наскоро след обиколка из скъпарски европейски дестинации с баща си и майка си, и от екскурзията си в Гърция. Противно на всички твърдения, Ваня Бонева не е мъжемелачка. Тя има дългогодишни връзки и няколко месеца страда след раздялата си с последното си гадже. През годините името й бе свързвано с това на известни мъже, като хубавицата дори се спрягаше за любовница на настоящия евродепутат Николай Бареков.

Затова с коя от известните ни жени ходи американския милионер Зак Коен най-вероятно си знае само той. Дали се забавлява с известните ни дами или просто има по-сериозни намерения, също е негова работа. Но пътищата на Деси Цонева и американеца с еврейска кръв вече не се пресичат.