Елена Кучкова с трогателен жест към любимия си Любомир Ников!

Плеймейтката Елена Кучкова изпълни обещанието си. Бившата съквартирантка от ВИП Брадър заяви, че ще си направи татуировка на врата. За лице на татуса тя бе избрала символа на скорпиона. Предварителната й идея бе да си направи татуировка на врата, но после се отказа, защото там повече боляло заради кокалчето. Затова моделката си я направи на дясното бедро. Тя не каза какво точно е значението на татуировката, нито езика на посланието.

Само лаконично подметна, че е послание за любов към човека, който е до нея и се обичат. Само двамата влюбени знаели точно какво означава, призна Елена Кучкова. Блондинката обаче е категорична, че няма да позволи на децата си да вършат подобни безумия.

[caption id="attachment_432361" align="alignright" width="225"]Елена Кучкова Елена Кучкова със символичен жест към Любомир Ников[/caption]

Припомняме, че моделката дълго криеше човека, който мачкаше чаршафите с нея. След като излезе от реалите формата тя се похвали, че апартамента й бил обсипан от букети с цветя. Толкова на брой, колкото дълго време е била в Къщата на Големия брат. Дълго време Елена Кучкова не издаваше името на тайнствения си любовник. Само намекваше, чее свързан с политиката. Мистерията се разкри от пап раците на Николета Лозанова.

Оказа се, че той е 48 годишния Любомир Ников. Той е шеф на столичната управа на ДПС. Има си и скандалната биография. По времето, кагота е начело на общинската фирма „Озеленяване” , оттам изчезват над половин милион лева. Той е свързан и с Чората. Съпругата му е прокурор и след тази далавера вече не живее с него. Двамата съпрузи са разделени, но нямат развод. Кучкова се похвали, че новия й любовник й дава на ден по сто лева да харчи само за себе си,а всичко останало се поема от него.