Калина Паскалева се върна при един от бившите си

Калина Паскалева се върна при един от бившите си
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева доказа, че старата любов ръжда не хваща

Калина Паскалева се върна при един от бившите си. Палавата пловдивчанка поднови връзката си с футболната легенда Гонзо. Малко след финала на Биг Брадър двамата са били засечени в хотел край София. Въпреки, че Калина Паскалева била с тъмни очила, тя не останала незабелязана от персонала на хотела.

Служители на хотелски комплекс „Царско село“ разказват, че преди няколко дни Калина Паскалева е била гост в комплекса. Брадърката пристигнала в компанията на Гонзо. Футболистът паркирал джипа си пред хотела и двамата се усамотили в един от президентските апартаменти. След 3 часа освободили апартамента и си тръгнали отново заедно.

Повече от ясно е какво са правили, коментират служители на хотела, които с нетърпение очакват продължение на книгата на скандалната пловдивчанка.

Калина Паскалева изживя бурна любовна афера с Гонзо преди година и половина и бракът му едва не се разпадна заради знойната хубавица. Очевидно двамата са решили отново да подновят връзката си.

Калина Паскалева

Калина Паскалева се върна при Гонзо

Запознати с любовните афери на наставника на „Левски“ коментират, че с всяко едно от бившите си гаджета той запазва добри приятелски отношения. Това е една от причините бившите му приятелки да се връщат при него.

Футболната легенда има връзка с моделката Цеци Красимирова. Аферата между тях продължи две години. Въпреки, че след него зеленооката красавица изживя бурен романс с Косьо Самоковеца, след разстрела му тя отново потърси близост с футболиста. Аферата им продължи 10 години. Въпреки силните чувства на красавицата към него, тя осъзна че двамата не могат да имат сериозна връзка. Тогава Цеци Красимирова реши, че е по-добре да напусне България.

Говори се, че причината за професионалните неуспехи на Гонзо във френския отбор „Рен“ е мъката му по Цеци Красимирова.

Приятелки на Калина Паскалева коментират, че тя знае много добре, че не може да има сериозна връзка с Гонзо, но въпреки това се чувства много добре с него, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар