Генка Шикерова е отдадена изцяло на майчинството

Журналистката от bTV Генка Шикерова бе засечена на разходка с втората й рожба.

По всичко личи, че Генка Шикерова е много грижовна майка, която към момента е изцяло отдадена на рожбите си. Журналистката бе засечена в централната част на София, докато води петмесечната й дъщеричка на профилактичен преглед. Звездата от bTV бе увила плътно личицето на втората си рожба с дебел шал, за да я предпази от студа.

[caption id="attachment_432326" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова е отдадена изцяло на майчинството Генка Шикерова е отдадена изцяло на майчинството[/caption]

genka_shikerova2 genka_shikerovaОчевидци разказват, че Генка Шикерова изглеждала изцяло обсебена от бебето и по всичко личало, че възнамерява да изпълни заканата си да не се връща в скоро време на работното си място и ще изкара майчинството си до края. Припомняме, че журналистката стана майка за втори път през лятото. Тя кръсти дъщеричката си Кая.

Генка Шикерова разкрива, че в момента няма никаква възможност да се върне на работното си място. Тя дори не е мислила кога да го направи, но за сметка на това е категорична, че в никакъв случай няма да е сега, при все че й предлагат такава възможност. Журналистката признава, че се чувства прекрасно с Кая и е наясно, че ако се върне на работа сега, ще изгуби много ценни моменти, които никой не е в състояние да върне обратно. Водещата на сутрешния блок посочва, че в същото това време на работното ти място цари сиво ежедневие, в което няма никакво разнообразие.

Генка Шикерова все още кърми петмесечната Кая и възнамерява да го прави поне до година, което предопределя и плановете й за работа и почивка. Журналистката споделя, че второто й майчинство е много по-спокойно и разбира се по-осъзнато от първото. Припомняме, че тя има и друга дъщеричка Александра, която е на три годинки. Към момента Генка Шикерова се е съсредоточила основно върху децата и дома си и ежедневно организира спортни занимания за по-голямата си дъщеричка, пише pik.bg.