Шоуменът Слави Трифонов разчиства всичко, свързано с бившата си приятелка

Гологлавият водещ Слави Трифонов търси спешно купувач за джипа, който преди по-малко от година подари на приятелката си, сглупила да му изневери. „Уикенд” отбелязва, че вече втора седмица краят на 4-годишната любов между шоумена и балерината, която бе на прага да премине в брак, е топ клюка не само в шоуто на Дългия, но и в цялата държава. Ако обаче все още има някой неразбрал – шоуменът натири приятелката си заради системни изневери с треньора й по бокс Николай Колев – пише изданието. След като разбрал, и най-важното – уверил се с доказателства, че изгората му тъче на два стана, първата работа на Слави Трифонов била да си събере вересиите, поне материалните. За да я заболи и Мартина толкова, колкото и него, в деня, в който Дългия й връчил заповедта за уволнение от фирмата му „Седем осми”, рогоносецът наредил ключът от джипа да бъде оставен в офиса му в сградата на Би Ти Ви, тъй като въобще не искал неверницата да се мярка пред очите му.

[caption id="attachment_432306" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов затрива спомените за Мартина Слави Трифонов затрива спомените за Мартина[/caption]

Още на следващия ден човек от екипа на Слави Трифонов откарал джипа в елитна столична автокъща, в която била пусната на ход продажба. Фолксвагенът сменил собственика си за няма и седмица – съобщава изданието. Дългия доста смалил от цената, срещу която през януари закупил подаръка на приятелката си Мартина. Тогава той броил към 70 хил. лева., а при новата сделка отстъпил повече от 10 хиляди. Освен джипа Слави Трифонов прибрал и телефона на неверната танцьорка, също ужасно скъп подарък от него. Из кулоарите на частната телевизия се шушука, че багажът на Мартина Огнянова от къщата му в Драгалевци бил на две, на три натикан в няколко найлонови чувалчета, след което зарязан на тротоара. Поставена в унизителната ситуация да си събира един по един разпилените партакеши, прелюбодейката ги прибрала оттам с колата на приятелка – пише „Уикенд”.