Слави Трифонов с удар за 3 милиона лева

Слави Трифонов с удар за 3 милиона лева
4.5 (90%) 2 votes

Слави Трифонов е спокоен за бъдещето си

Слави Трифонов направи още един голям удар в бТВ. Годината ще започне с голям успех за Дългия. Преди няколко месеца той подписа нов договор с частната медия, който му гарантира финансови постъпления в размер на 7 милиона лева. Контрактът е с продължителност 3 години. За 2015 година Дългия ще прибере общо 3 милиона лева от продукциите си в частната телевизия.

Слави Трифонов си подсигури и следващия сезон на „България търси талант“, който ще стартира тази пролет. Според запознати личната печалба за Дългия е най-малко 160 000 лв. Общо за годината Слави Трифонов ще си подсигури постъпления в размер на 3 млн. лева. Той е спокоен не само за бъдещето на компанията си, но и за своето собствено.

Продуцентската къща на учиндолеца получава по 22 000 за всяко предаване на „Шоуто на Слави“. От тази сума 10 000 лева са сумата на хонорара на Слави Трифонов. Запознати коментират, че месечният му доход е над 200 000 лева.

Слави Трифонов

Слави Трифонов прибира 3 милиона лева от бТВ през 2015 година

За 22 работни дни Дългия получава 220 000 лева, което означава, че годишно той получава близо 2,5 милиона само като тв водещ. Отделно продуцентската му компания получава не малки суми и за музикалните риалити формати „България търси талант“ и „Гласът на България“, пише ПИК.

След дълга битка с бившия си служител и приятел Люби Нейков, Слави Трифонов победи и сега е спокоен за бъдещето си. Двамата дълго време бяха в люта война. Въпреки усилията, които направи продуцентската къща на Любо Нейков и Евтим Милошев не успя да си подсигури мащабни проекти за години напред.

За сметка на професионалните си успехи, Слави Трифонов не може да се похвали с успехи в личния си живот. Наскоро шоуменът се раздели с дългогодишната си приятелка Мартина. Въпреки, че новината не е официално потвърдена от някой от тях, раздялата им е факт. Мартина вече не е част от балета на шоуто на Слави Трифонов. Според запознати шоуменът е прекратил с нея не само всякакви лични, но и професионални ангажименти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар