Николай Бареков отказа да разговаря с Любен Дилов-синНиколай Бареков демонстративно напусна студиото на бТВ

Николай Бареков остана верен на стила си и спретна поредния цирк в медийното пространство. Този път лидерът на България без цензура се изнесе най-демонстративно от студиото на бТШ след като от сутрешния блок, където беше гост, включиха в пряка връзка по телефона Любен Дилов-син, с когото някога уж споделяха общи възгледи.

[caption id="attachment_432302" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков[/caption]

Явно обаче това се е променило и двамата дори отказват да разговарят. Николай Бареков заяви, че няма да слуша вече бившия си политически партньор, макар малко преди това да обяви, че все още го смята за негов служител.

Бившият изпълнителен директор на ТВ7 заяви, че не е напуснал България без цензура и партията му продължава да си има шестима депутата. Той се е отказал единствено от парламентарната група заради подкрепата, която хората му са гласували за промените в закона за МВР.

След които по медиите излязла информация, че Николай Бареков подкрепя Цветан Цветанов и ГЕРБ. Което буквално вбеси журналиста. "Радан Кънев и неговият Блок се държат повече като опозиция, отколкото ние", беснее Николай Бареков. Който е категоричен, че ако шестимата му депутати продължат с политика на подкрепа за управляващите, ББЦ ще умре.

Точно заради това той свиква днесен спешен съвет на партията си, за да решат каква ще бъде бъдещата политика на парламентарната им група, за да не се стига отново до подобни ситуации, научиха от Vsekiden.com.

Той обяви още, че той е измислил името на Патриотичния фронт и ако е бил приел предложението на Красимир Каракачанов, сега партията му е щяла да има 50 народни представителя, а не едва шестима.