Лили Иванова с царски жест към Борис Гуджунов

Лили Иванова с царски жест към Борис Гуджунов
5 (100%) 2 votes

Лили Иванова плакала цяла нощ, когато научила за тежкото положение на колегата си

Лили Иванова не иска да се разбира за жеста, който прави към певеца

Лили Иванова показа, че по Коледа наистина се случват чудеса. Естрадната ни прима реши да зарадва с царски жест колегата си Борис Гуджунов, който е изправен на ръба на мизерията и му се налага да оцелява с по два лева на ден. Това буквално разтърсило певицата, която решила да се намеси и да помогне на близкия си приятел.

Лили Иванова

Лили Иванова

Изпълнителката веднага се намесила и дарила 50 хиляди лева на колегата си, който само допреди няколко дена беше в болница в София. Лили Иванова е направила дарението си тайно, тъй като не иска да се разчува за постъпката й. Близки до естрадната прима пък издадоха, че тя винаги е помагала на Гуджунов като всеки месец е пращала човек, който да му купува ядене, а доста често е плащала сметките му за ток, особено през зимата, научиха от vsekiden.com.

Освен това Лили Иванова е купувала и голяма част от скъпоструващите лекарства на певеца, който страда от тежка форма на диабет, който е увредил вътрешните му органи. Сърцето му също е безвъзвратно увредено. В Софиямед го лекуваха безплатно, тъй като един от членовете на легендарното Бо Бо Бо нямаше пари да поеме лечението си.

Когато научила за тежкото състояние на колегата си, Лили Иванова цяла нощ плакала, ужасена, че подобни неща могат да се случват на доказали се естрадни легенди. Затова и без да му мисли много, използвала немалка част от спестяванията си и незабавно ги превела по сметката на Гуджунов.

Освен нея, на помощ на Борис Гуджунов се притекла и Йорданка Христова, която организирала голям благотворителен концерт и мобилизирала всичките им колеги за събитието. Като приходите от него ще бъдат за певеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова с царски жест към Борис Гуджунов”

  1. Васко Кеца

    Дек. 23. 2014

    Лила има около 8 млн. € и ако иска да я запомнят с добро в края на живота й – да прави като Бил Гейтс… Не е трябвало да се вдига шум около тази постъпка, но нека другите „естрадни милионери“ се засрамят и помогнат на този клетник!

Добавете коментар