Стефан Манов отново заряза половинката си заради друга жена

Половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо отново успя да скандализира обществото.

Тези дни всички медии избухнаха с информацията, че Стефан Манов отново е зарязал Жени Калканджиева. Този път той е залитнал по 24-годишна апетитна блондинка на име Дани Димитрова. Все по-често може да бъде забелязан в компанията й в столичните клубове. Стефан Манов бе близо до красавицата и след като се класира като подгласничка на победителката в тазгодишния конкурс „Мис България” – Симона Евгениева.

[caption id="attachment_432263" align="alignright" width="300"]Стефан Манов отново заряза половинката си заради друга жена Стефан Манов отново заряза половинката си заради друга жена[/caption]

Повече от очевидно е, че семейната Коледа на Жени Калканджиева и Стефан Манов тази година се размина. Очевидно известното семейство, което и без това се прослави от екрана на няколкото риалитита, в които участва с разюзданите си отношения, се е разбило тотално. Запознати твърдят, че преди около една седмица Стефан Манов окончателно напуснал общото им жилище, пише „Всеки ден”.

Този път причина за раздялата им не е поредният му запой с надеждата, че след няколко дни отново ще се съберат, а трепетите, които изпитвал към младата изкусителка. Заради нея той за пореден път зарязва половинката си и детето им при това този път в навечерието на един от най-светлите християнски празници, какъвто е Коледа. Новата изгора на Стефан Манов не работи за Жени Калканджева във „Визаж”, но пък за сметка на това намери място в конкурса й и то в редиците на финалистките.

Дани Димитрова дори намери място в крайното класиране, нареждайки се след победителката Симона Евгениева. Историята обаче мълчи по отношение на това как Тачо се е спрял именно на нея сред всички изкусителки и как е успял да я забие незабелязано под носа на законната си половинка. Димитрова е на 24 години, от София.

Запознати посочват, че след края на конкурса, блондинката и Стефан Манов отишли заедно на купон, а на всичкото отгоре споделиха щастието си от времето, което изкараха заедно с всичките си познати като постнаха снимки на стените си във Фейсбук, пише pik.bg.