Лили Иванова черпи енергия от меда

Примата на българската естрадна музика Лили Иванова разкри еликсира, който я поддържа млада.

Тя черпи енергия от меда. Певицата консумира по три килограма мед всеки месец. Лили Иванова похапвала поне по стотина грама от него всеки ден. Кубратската легенда признава, че до такава степен се е пристрастила към меда, че не може и ден без него. От обкръжението й коментират, че може да бъде определена като пчеличка, тъй като кара основно на мед и вода.

[caption id="attachment_432259" align="alignright" width="300"]Лили Иванова черпи енергия от меда Лили Иванова черпи енергия от меда[/caption]

Лили Иванова не пропуска възможност във всички свои интервюта да разкрие, че дължи перфектната си визия не само на гена, а и на железния хранителен режим, който спазва от дълги години. Към днешна дата тя приема изобилие от шоколад, плодове и мед, и минимум месо. Легендата обожава да се поглези с шоколад, но разбира се не прекалява с него.

Противно на преобладаващата част на нежната половина от човечеството, Лили Иванова похапва всеки ден от него, но залага основно на черния. В редки случаи си позволява да консумира и млечен. Преди концертите си тя се зарежда именно с какаовото изкушение и меда. Всички знаят, че в такива случаи тя не консумира нищо друго, освен минерална вода, която обаче задължително трябва да е топла. Тя разкрива, че колкото по-добра е визията й, толкоз по-добре се справя с пеенето на сцената.

Основният принцип, който спазва не само преди концерти, а като цяло, е да й е леко, но в същото време да има енергия. Повечето от феновете на певицата, която е родена в Кубрат са наясно със слабостта й към меда и редовно й подаряват от сладкото изкушение след концертите или пък й изпращат бурканчетата в дома й.

Съседи на Лили Иванова разкриват, че куриери постоянно пристигат с пакетчета с изработеното от пчеличките сладко изкушение, което е изключително полезно за организма. Запознати твърдят, че дори по време на участия, Лили Иванова задължително държи в единия ъгъл на сцената бурканче с мед. Освен това тя държи да има в близост шоколад, минерална вода и парфюм, пише pik.bg като се позовава на информация на „Всеки ден”.