Евгени Минчев в белезници на делото срещу Венета Райкова?

Евгени Минчев в белезници на делото срещу Венета Райкова?
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев ще трябва да плати и тлъста глоба

Евгени Минчев успя да ядоса съда на първото заседание на делото

Евгени Минчев може да бъде закаран с белезници в съда на делото, което Венета Райкова води срещу него. Това е напълно вероятно да се случи, след като паркетният лъв отказа да се яви на първото заседание на съда, което се проведе миналия петък. Заради това бившият ватман беше глобен с 500 лева за проявеното неуважение.

Евгени Минчев

Евгени Минчев

Причината, която Евгени Минчев изтъкна за липсата си пък беше заболяване, за което дори си беше извадил бележка от доктор. В която се казва, че лордът страда от нарушение на вестибуларната функция заради рязко ставане през нощта. Каквото и да означава това.

Глобата обаче не е единственото последствие за бившия участник във ВИП Брадър. Председателят на съдебните заседатели преценил, че състоянието на Евгени Минчев не е достатъчно извинение за неявяването му в съда. И освен глобата, разпоредил паркетният лъв да бъде закаран принудително на следващото заседание, което ще е на 9 март.

Което ще рече, че във въпросният ден в дома на пиара ще отиде екип на съдебна полиция, които ще трябва да му сложат белезници и да го заведат в сградата на съда, за да присъства на заседанието, научиха от hotarena.net.

Самата Венета Райкова също заяви, че е убедена, че болестта на Евгени Минчев е мнима и той просто прилага поредния си трик, за да не се яви пред съда. Припомняме ви, че водещата съди лорда за 50 хиляди лева обезщетение заради обиди по неин адрес.

В отговор Евгени Минчев също обяви, че ще заведе дело срещу блондинката. Без да уточнява за какво обаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар