С капките Алкофитал съм спокойна

Гласувайте за статията

Имам проблем с алкохолната зависимост на мъжа ми, но сега решавам този проблем с капките Алкофитал

alkoh Моят съпруг е на 46 години и е малко зависим от алкохола. Става въпрос за това, че пие, но само понякога. Напоследък обаче времето, през което пие, стана доста често. Не че има някаква причина или има проблем – не. Просто с годините, когато и децата пораснаха, забелязвам че той започва да пие повече. Той също го осъзнава и затова трябваше да направим така че да не пие толкова много алкохол, поне не и в тези количества, в които ги пиеше допреди известно време.

С капките Алкофитал успява да направи корекция на количеството, но засега все още не го е отказал напълно. Аз знам, че не може да стане изведнъж, но искам да споделя с вас, че откакто ползва капките Алкофитал е доста по-добре и няма тези желания за непрекъснато пиене.

Мисля да продължаваме да взимаме капките Алкофитал, поне докато настъпи пълно оправяне, така че да успява сам да се въздържа да пие алкохол. Иначе, аз не искам съвсем да спре да пие. Мъжете е добре да си пийват понякога. Но здравето му вече не е в такова блестящо състояние, че да си позволява такива големи количества алкохол. Капките Алкофитал са добър старт за всяко отказване от алкохола.

Митка Калоферова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “С капките Алкофитал съм спокойна”

  1. Всички болести са в мозъка, пиеш един път, втори път, не си ли задаваш въпроса защо го правиш, и какво можеш да правиш вместо това, радвай се на всяко нещо което се направил дори и най малкото хубаво нещо и така ще постигнеш много неща

Добавете коментар