Стефан Данаилов се върна назад във времето

Стефан Данаилов направи изненадващо признание в телевизионния ефир.

Актьорът, който понастоящем е народен представител разкри, че за малко е щял да стане гинеколог по настояване на майка си. Той не отрече, че през последните няколко месеца, е доста посърнал.

Стефан Данаилов заяви, че не минава и ден, в който сестра му да не му звънне в 7 часа сутринта, за да провери как е. Депутатът от червените редици си спомни, че майка му е имала мечта да стане оперен певец или в краен случай гинеколог, но така и не сбъднал мечтата й. Стефан Данаилов си спомня с умиление за родителката си, която била голяма меломанка.

[caption id="attachment_432147" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов се върна назад във времето Стефан Данаилов се върна назад във времето[/caption]

Ламбо разкри, че операта е била истински празник за семейството му. За съжаление майката на големия български актьор се споминала малко след като завършил гимназията и така и не е имала шанса да види как се развива животът му.

По отношение на това на кого прилича, Стефан Данаилов е категоричен, че е взел характера на баща си – кротък е, но допълни, че през последните години много се е променил. За разлика от много хора, той не се оплака, напротив – заяви, че има страхотно семейство. Всички около него са свикнали непрекъснато да бъде шумен и да прави лудости, но в момента се намира в различен етап от живота си и тези работи са му чужди.

Стефан Данаилов се жалва, че с напредването на възрастта почти няма ден, в който да стане и да тръгне, без някаква болежка да напомни за себе си. В този ред на мисли той разкрива, че се чувства най-добре у дома на дивана. Разкрил душата си пред един от студентите, споделяйки, че неговият път е самотата. Ламбо твърди, че човек сам трябва да намери пътя си, но това далеч не означава, че потъва.

През сълзи разкрива, че много му се иска да сънува покойната си съпруга Мария, но не може, пише pik.bg.