Отмъщение: Виж какво получи Ники Китаеца! Преглеждания: 10493

Ники Китаеца си получава заслуженото от Евгени Минчев
1
5/5 - (1 vote)

Евгени Минчев дава заслуженото на Ники Китаеца!

Светският пиар Евгени Минчев завежда съдебно дело срещу Ники Китаеца. Причината е, че мускулягата го е наплюл публично, блъскали и го наричал с куп нецензурни приказки. Лорд Евгени Минчев е на мнение, че трябва да даде заслуженото, тъй като Ники Китаеца се е държал много зле с него. Неприятният инцидент е станала в нощния клуб, след като продуцентите дадоха парти за съквартирантите на Биг Брадър Ол Старс.

На него присъстваха почти всички участници, много гости. Точно тогава Ники Китаеца и Евгени Минчев са се озовали лице срещу лице и случката се случила. Тогава Ники Китацеца изригнал с груби действия и непристойни приказки. Свадата между двамата е станала пред лицето на около четиридесет човека, присъствали на автър партито заради финала на Биг Брадър Ол Старс.

Ники Китаеца
Ники Китаеца си получава заслуженото от Евгени Минчев

Яростта на Ники Китаеца към Евгени Минчев била продиктувана и от други думи на паркетния лъв, който изказа съмнение за мъжествеността на Китаеца. Припомняме, че здравеняка влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс за да изчисти имиджа си и да де докаже като стопроцентов мъж. Затова и напористо започна да ухажва скандалната изкусителка Калина.

Нещата между Евгени Минчев и Ники Китаеца щели да станат още по-сериозни, но двамата били разтървани от охраната на нощното заведение, за да не се стигне до по-груб сблъсък.

Затова светският пиар обмислял варианта да заведе съдебен иск срещу разлютения китаец. Причината за спора е, че преди това, в студиото на Ники Кънчев Лорда заяви, че двамата с Китаеца са живели три месеца заедно. През това време той бил на повикване и оттам фитнес инструктора е търчал между своя дом до апартамента на Евгени Минчев. По същото време съпругата на Ники, поп фолк певицата Виолета е чистила дома на Лорда.

Евгени Минчев дори мисли да даде Ники Китаеца и на прокурор и по този начин държавата да го съди. Тези дела в последно време между звездите набират все повече скорост и популярност.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. КОКО казва

    МНОГО ПРОСТО ТОВА МОМЧЕ,ПРАВИ ХОРАТА НА АБДАЛИ,ТЪРСИ СЛАВА И СЪОТВЕТНО ПАРИ ЧРЕЗ СКАНДАЛИ,АБСОЛюТЕН ЛИЦЕМЕР.ИНТЕРЕСНО С КАКВО ЗАБЛУЖДАВА ВИОЛЕТА,ТА ТЯ ТАКА ЯРОСТНО ГО ЗАЩИТАВА,КРИВО РАЗБРАНА ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.