Бомба: Криско хлътна по красавица от Х Фактор!

Бомба: Криско хлътна по красавица от Х Фактор!
5 (100%) 1 vote

Криско и Гери-Никол са опасно близки!

Провокативна снимка на рапъра Криско и на Гери-Никол обиколи социалната мрежа и предизвика взрив от коментари. На нея момичето от момичешката банда Sweet 16, което отпадна от Х фактор се е щракнала като Снежанка. В предизвикателно облекло, а при нея и скандалния Криско, облечен в костюм на дядо Коледа.

Фотото предизвика доста парливи коментари. Имаше и одобрителни, разбира се, но повечето носеха негативен елемент. Нападките са по-скоро към момичето и към облеклото й, отколкото към Криско, за който и без това се знае, че е скандален и провокативен.

Криско

Криско луд по атрактивната гърла

Думите хейтърите едва ли ще стреснат и са предизвикали някакво сътресение към тези, към които са отправени. Певците явно не се впечатляват от тях, но факта, че между двамата има химия си личи и от снимките. Но по-скоро привличането може би е насочено към общ музикален бъдещ клип. Дали случващото се ще стане факт ще видим във времето.

Припомняме, че Жени Калканджиева покани малката певица да избере три от участничките в конкурса „Мис България”, който ще стартира тази неделя във Варна. Тя ще бъде и част от журито в грандиозното шоу в морската столица. Конкурсът отбелязва юбилейните двадесет и пет години. Водеща на церемонията ще бъде бившата миска и футболна съпруга Ромина Андонова. Напористата тинейджърка Гери-Никол и победителката от предишния сезон на Х фактор Жана Бергендорф ще пеят на събитието.

Припомняме, че триото за първи път се среща на сцената на Х фактор. Трите момичета Гери-Никол, Мишел и Христина с ярка индивидуалност се отправят за първи път във формата към ново предизвикателство- да пеят в група. По време на участията си те се сработиха удивително добре и зрителите бяха възхитени от тях. Но за съжаление те трябваше да се разделят със сцената на реалите музикалния формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар