Димитър Рачков взе неочаквано решение

Димитър Рачков взе неочаквано решение
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков предприе важна крачка в живота си

Димитър Рачков направи важна крачка в живота си. Актьорът е изпаднал в кризата на средната възраст. Причината за това са неуспехите в личния му живот. Димитър Рачков се измъчва от факта, че всички около него имат стабилни семейства. За съжаление той не може да се похвали със същото. Комикът имаше дългогодишна връзка, която за съжаление не устоя на трудностите.

Димитър Рачков мечтаеше за семейство с красивата Мария. След като двамата се разделиха той има нужда от нещо, което да внесе радост в живота му. Тъй като мечтата му да има дете от Мария Игнатова не се сбъдна, Димитър Рачков реши да осинови дете.

Актьорът вече е подал документи за осиновяване и се надява, че до Коледа добрата новина ще е факт. Фактът, че той е сам и няма жена до себе си, е причината социалните служби да все още да бавят отговора си. Въпреки това високият доход на тв водещия е предпоставка да бъде одобрен за осиновител.

Димитър Рачков

Димитър Рачков мечтае за още един син

Димитър Рачков вече има един син от настоящата съпруга на продуцента Евтим Милошев. Актьорът мечтае за втори син и се надява в близките дни мечтата му да стане реалност. Фактът, че първородният му син прекарва по-голяма част от времето с майка си го измъчва допълнително.

Според запознати дори и тв водещият да не бъде одобрен за осиновител, той ще получи възможността да стане приемен родител, пише Хот арена.

Въпреки, че двамата отричат, че са се разделили, всички от обкръжението им знаят, че това не е така. Съжалението на приятелите на Димитър Рачков към него допълнително го измъчва. Негови познати разкриват, че раздялата с любимата му го е съсипала. Той се надява, че осиновявайки дете ще успее да превъзмогне по-лесно мъката от раздялата си с Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Димитър Рачков взе неочаквано решение”

  1. Детето да му ближе раните-изкупителна жертва за неудачите на,,големия шут,,НЕУДАЧНИК.Никакво детенце не трябва да ти дават,сам си ближи раните. ВЕСЕЛА КОЛЕДА.

  2. Женя

    Дек. 19. 2014

    Благородна инициатива. Вместо да се занимава с кучки и да се чуди как да си направи семейство, то такова начинание е като една стабилна основа за неговия дом. Каквото и да става – той винаги ще си има приятел и причина да се усмихва

Добавете коментар