Красивата учителка Силвия Зубева щастлива от любовта на учениците си!

Силвия Зубева продължава да се радва на вниманието на хората. Както и на учениците си. Учителката от 119-то СОУ в столицата стана известна, когато нейна снимка обиколи социалната мрежа. И под нея всеки коментираше, че това е най-добре изглеждащата млада учителка, която предизвиква мокри сънища у татковците на първолаците.

Дори зевзеци й предлагаха да изкарва повече като момиче на повикване за горещи ласки. Днес, няколко месеца след първия учебен ден младата и красива учителка се радва на внимание. Припомняме, че на първия учебен ден снимката на българската учителка във Фейсбук обиколи света само за два дни. Преди да стане учителка, Силвия Зубева е била две години възпитателка в същото школо.

[caption id="attachment_431947" align="alignright" width="300"]Силвия Зубева Хубавата Силвия Зубева сияе - учениците я обожават[/caption]

Чаровната учителка е участвала в няколко фотосесии преди да се заеме с професията на преподавател. Но тя е доволна от вниманието на околните, които още я помнят в бума й във Фейсбук. Освен това е повече от щастлива, че някои от децата я наричат „мамо”, защото се обичат и се разбира с малчуганите.

Самата Силвия признава, че много обича професията си и се чувства изключително добрес нея. Радват я и положителните коментари под снимките й, които все още се въртят в социалната мрежа.

Тя дори има и специална фен страница. Повечето от коментарите са за това, ч че я намират за красиво и умно момиче, което ще върне българското в родината ни. Но в началото хорското мнение беше разделило. Сърдити лелки я одумваха завистливо, че трябва да се прикрие повече и да спре да провокира интереса към себе си заради облеклото си.

Въпреки че дрехите, с които беше на първия учебен ден нито е провокативно, нито толкова разголено. Мъжката аудитория пък коментираше, че татковци с удоволствие ще водят първолаците си сутрин на училище и ще се натискат да искат „консултации” за хлапетата си.

Имаше обаче и положителни коментари. В тях хората й се радваха, че красивото момиче е инвестирало години в образованието си и че си харесва професията. Красивата учителка освен педагог е и логопед.