Египетския сфинкс пази древна тайна (Защо археолозите я крият?)

Египетския сфинкс пази древна тайна (Защо археолозите я крият?)
2 (40%) 4 votes

Под лапите на египетския сфинкс се крие древна тайна, археолозите мълчат

Египетския сфинкс крие една от най-големите загадки на човечеството, точно под краката си. А археолозите пазят в дълбока тайна едно от най-големите открития на века. Преди много години, военни откриват с радар аномалии в почвата на платото Гиза. Изпратени са екипи изследователи, но на откритията не се дава никаква гласност. Нещо повече — прочутия египетски археолог Захи Хауас веднага се опита да дискредитира проекта, твърдейки, че е параван за финансови измами.

Всъщност се оказва, че под лапите на египетския сфинкс има пещери, които се простират под двете големи пирамиди в Египет в непосредствена близост до каменната статуя, точно там, където Едгар Кейси прогнозира, че ще бъдат намерени.

Кейси твърдял, че там се съхранява мистична стая на записите, в която се пазят папируси за историята на света преди унищожаването на Атлантида и говорят за оцелелите, които основали цивилизацията в Египет и Мексико, както и много повече. Смята се, че всичко това се е случило преди 13 000 години.

Крият древна тайна под египетския сфинкс

Крият древна тайна под египетския сфинкс

„Записите съдържат данни за Атлантида от началото на този период, когато духа взе форма и започна да завладява тази страна …“, казва в едно от откровенията си Едгар Кейси.

Учени мълчат за легендарна находка

Учени мълчат за легендарна находка

Според някои от теориите, в тези записки се крият доказателства, че пирамидите не са изградени от египтяните, а най-вероятно от нефилимите, преди 10 хилядолетия. Египетските власти не биха били никак щастливи тази истина да излезе в публичното пространство, твърдят някои теоретици. И затова запазили в тайна какво се крие под лапите на египетския сфинкс, пише puls24.mk.

Фактът, че египтяните не са построили пирамидите, не е хипотеза, появила се вчера или днес. От години се говори, че по всяка вероятност древен народ, много по-развит в технологично отношение е построил пирамидите, свързвайки ги в уникална енергийна мрежа. За това свидетелстват и инженери, според които има връзка между пирамидите в Перу, Мексико, Египет и дори някои новооткрити подобни здания в Европа.

Доказателства все още няма, а съществува ли настина загадъчната тайна стая със записките, в която се вярва, че се пази историята на Атлантида, тепърва предстои да стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар