Елизабет Втора абдикира за Коледа?

Гласувайте за статията

Елизабет Втора слиза от трона, букмейкърите в Англия активно залагат

Британската кралица Елизабет Втора слиза от трона. Британците са уверени, че кралицата ще абдикира по Коледа. Държавният глава на страната все по-рядко се появява по публични събития, а в публичното пространство изтече информация, че има и проблеми със здравето, които я карат да се замисли за оттегляне от престола.

Вероятността Елизабет Втора да абдикира в полза на внука си принц Уилям е 10 към едно, коментират букмейкъри в страната. Така смятат и поданиците й, които са убедени, че това ще се случи по Коледа, или в началото на Новата 2015 година.

Елизабет Втора слиза от трона на Коледа?

Елизабет Втора слиза от трона на Коледа?

Цяла година този слух се върти в публичното пространство във Великобритания и дори има залози за това в пунктовете за залагания. Говорителят на Бъкингамския дворец не желае да коментира тези нагласи и мълчи за мнението на Елизабет по този въпрос. В свое официално изказване той е припомнил на поданиците на кралицата обещанието й на своя 21 рожден ден през далечната 1947 година. Тогава младата кралица обявява, че през целия си живот, краткосрочен или дългосрочен, ще служи на своя народ, пишат от tocka.com.mk.

Следващата година кралица Елизабет Втора ще стане монарх с най-дълго царуване във Великобритания. До момента рекорда се държи от кралица Виктория, която управлява Англия в продължение на 63 години и 7 месеца.

Цяла година се носеха слухове, че „кралица Елизабет се е уморила до смърт да бъде глава на държавата“. Някои смятат, че 88-годишната Елизабет Втора е решена на абдикация заради покушението, което стана ясно, че било подготвяно срещу нея. Принц Уилям и съпругата му Кейт от друга страна са изключително популярно и примерно семейство, в момента възпитават едно дете, очакват второ и са много харесвани, което дава възможност на кралицата, с чисто сърце да посочи внука си за свой наследник на престола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар