Веселин Маринов като крал на Коледа: Виж какво му готви Йоана!

Веселин Маринов като крал на Коледа: Виж какво му готви Йоана!
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов ще бъде посрещнат в дома на щерка си Йоана като крал!

Целият ден на Бъдни вечер Йоана ще прекара в готвене, за да посрещне баща си, популярния певец Веселин Маринов. Вечерта на тази свята нощ единствената наследница и мъжа й Станимир ще посрещнат баща й. Точно на първия ден от Коледа Веско Маринов ще пее на превърналия се в традиция концерт „Българската Коледа”, който е под егидата на президента Росен Плевнелиев.

На 25 декември Би Ти Ви ще покаже концерта му в зала 1 на НДК. Следващите два дни – 26 и 27 декември Веселин Маринов пътува до Полски Тръмбеш. Там в родния си град той ще гостува на родителите си. Певецът на народа прави в момента коледното си турне. В понеделник той ще пее в старопрестолния град Велико Търново. Точно на Нова година той също има участие. Тогава трубадурът ще пее на частно парти в туристическия град Велинград.

Веселин Маринов

Веселин Маринов се радва на огромната любов на щерка си Йоана

Припомняме, че наскоро певеца купи на дъщеря си Йоана страхотно жилище за двеста бона на пъпа на столицата. Супер дарът е за сватбата на любимата му щерка. Йоана и мъжа й сключила брак през юли тази година. Младото семейство живееше в жилището на жениха в изискан столичен квартал. Но тъста решил да се позабави с подаръка, но да е както трябва. За целта той наел известна брокерка, която му осигурила перфектното жилище за новобрачното семейство.

Според близки до Веселин Маринов дъщеря му е жената, която е много скъпа на сърцето му. И той е готов да стори всичко за нея. Двамата се подкрепят винаги и по всяко време и Веселин Маринов е сигурен, че тя няма да го предаде никога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар