Истината лъсна: Катето Евро с разкритие за Тодор Славков! Преглеждания: 21203

Катето Евро разкри болезнената истина за живота на Тодор Славков
0
5/5 - (1 vote)

Катето Евро разкри цялата истина около битието на Тодор Славков!

Тодор Славков най-вероятно дълго няма да остане с парите, спечелени от участието му в Биг Брадър Ол Старс. Знайни и непознати приятели са го налазили и ще му изпият парите, спечелени като участник в шоуто. Неговата слабост да кани в дома си хора, които не познава и този път ще му изиграят лоша шега. Като излезе като победител, никой от така наречените му приятели не беше в студиото на Нова телевизия, за да го поздрави. Но сега ще отидат при него в дома му, за да му изядат и изпият парите. Това каза с горчивина Катето Евро в предаването на Гала в „На кафе”.

Тодор Славков
Катето Евро разкри болезнената истина за живота на Тодор Славков

Актрисата каза още, че не е сърдита за пиянските изцепки на Тодор Славков. Също и че не й е пречело пиенето, защото той носи особена харизма и чар и човек дълго не може да му се сърди за глупостите. Въпреки че на моменти изтрещяваше и дори поиска да излез от Къщата, всичко това било временно и минавало. Катето Евро също каза, че няма да иска процент от печалбата му, тоест лъскавия джип, който Малък Тошко получи като победител на юбилейното 10-то издание на шоуто.

Това били просто медийни измислици. Тя се радва и ще остави човека също да се нарадва на заслужената си награда.Просто това била шега, подета от медийното пространство, но тя няма да иска процент от продажбата на колата, категорична е актрисата.

Звездата от „Оркестър без име” не е бясна заради пиянските изцепки и изказвания от страна на Татовия внук за техните минали забежки. Просто с него е нямала никакви креватни изпълнения нито сега, нито преди петнадесет години. Те просто са се познавали, излизали са с общи компании, но дотук. Татовият внук нито я ухажвал, нито флиртувал или я свалял, това не било истина.

Катето Евро категорично отрече да е злобеела, че Тодор Славков е победител и е получил като награда тузарското возило. Тя не останала, защото нейните най-любими хора били напазарували и тя искала да си остане с тях. Затова и не останала на партито, организирано от продуцентите на Биг Брадр Ол Старс след края на шоуто. В никакъв случай не било от злоба и завист, както се тиражира упорито.

Единственият човек, с който Катето Евро не иска да се среща извън Къщата е певицата Петя Буюклиева. За нея тя ще си остане неприятния човек, с който не иска да се среща никога. Пък и компаните, и приятелските им кръгове са различни, затова се надява да не я срещне повече, обясни още Катето Евро пред Гала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.