Бомба: Жесток удар за Мая Манолова преди Коледа!

Бомба: Жесток удар за Мая Манолова преди Коледа!
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова с интересен „подарък“ от Цецка Цачева за Коледа!

Цецка Цачева люто се закани на устата си колежка Мая Манолова от Левицата. Шефката на Народното събрание й обеща да й подари подарък за Коледа – да я вкара в съдебната зала и да заведе дело срещу нея. Причината е острия й език. Чаровницата дори призова Мая Манолова да си свали доброволно имунитета, за да стартира в съда и наказателно дело. Цецка Цачева бе безкрайно възмутена и от писанията на официалния орган на БСП, вестник „Дума”.

Тя се закани и него да съди. Причината е, че на страниците на вестника я обвиняват, че подписва решения, , които още не са гласувани от депутатите. Тя обаче искрено се възмути, защото наистина текста, който е публикуван в „Държавен вестник” не носи нейния подпис, като председател на Народното събрание. Тя подчерта още веднъж твърдо, че разпоредби, които са подписани от МС, не носят нейния подпис.

Мая Манолова

Вместо подарък, Мая Манолова ще получи дело за Коледа

На нападките защо не е издърпала микрофона на патриота Валери Симеонов тя също даде ответен отговор. Цецка Цачева ядосано обясни, че Народното събрание не е право защитен орган, който да раздава санкции и наказания. Има си съответните институции, които са оторозирани за това. Тя не може да прекъсва или да редактира това, което говорят пред микрофона народните избраници.

Цецка Цачева се заяде и с водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян. Първо той си докара беля на главата, защото обърка фамилията на предишния и сега отново назначен секретар на Народното събрание Иван Славчов. След като поиска да влезе в кабинета й, телевизионера отново бе отрязан. Цецка Цачева се нахвърли върху водещия с въпроса нямат ли нови репортажи, а предлагат стари такива.

Причината бе, че стария и сега новоназначен секретар на Народното събрание е уличен, че е купил повече автомобили от предвидените за депутатите от Народното сълрание. Цецка Цачева защити подчинения си с това, че е успял да договори цена по-малко с около десет хиляди лева и затова е закупил повече автомобили от предварително договорените с Министерския съвет.Но по случая има задействана проверка и тя като председател на Народното събрание не може да даде повече информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Бомба: Жесток удар за Мая Манолова преди Коледа!”

 1. Руси Иванов

  Дек. 18. 2014

  БЕЗОБРАЗИЯ –
  http://balkan1.blog.bg/politika/2014/12/18/bezobraziia.1323621

 2. Bonka Racheva

  Дек. 18. 2014

  ЧАРОВНИЦА!???? ХА-ХА – ХА

Добавете коментар