Златка Димитрова за пръв път проговаря за спонтанния аборт, при който загуби детето си в осмия месецЗлатка Димитрова се опитва да гледа философски на случилото се

Златка Димитрова направи разтърсваща изповед за огромната трагедия, белязала живота й. Както знаете, плеймейтката загуби бебето си в осмия месец от бременността си. Когато тя и половинката й Миро с нетърпение очакваха появата на наследника си.

[caption id="attachment_431884" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова[/caption]

Вместо това обаче се случи немислимото и Злати изгуби бебчето. Четири месеца след трагедията Златка Димитрова разкрива, че смята, че Господ я е пазил и затова е отнел детенцето й, което е щяло да има проблеми със сърцето дори и да се беше родило живо. "Може би случилото се е по-добрият вариант", разсъждава плеймейтката.

Тя разкрива още, че почувствала, че нещо не е наред с бебето още преди посещението си при лекаря. "Усетих, че детето спря да мърда в корема ми, а преди това ме риташе силно", разказва през сълзи моделката. Прегледът потвърдил най-лошото, а именно, че плодът е мъртъв.

15 часа след като научила страшната новина, Злати била оперирана по спешност, за да могат лекарите да извадят мъртвото бебе от нея. В противен случай имало опасност плеймейтката да развие сепсис заради задържането. Първоначално тя не пожелала да види детенцето си, но в последствие размислила, научиха от hotarena.net. Именно това се оказал и най-тежкият момент.

Детенцето било напълно оформено и готово да се роди. "Може би ако беше само зародиш нямаше да е същото. Но да го видиш оформени, готово за гледане, осъзнаваш какво си загубил", продължава с признанията си Златка Димитрова. Златка Димитрова е запазила в папка всички важни моменти от бременността си - положителният тест за бременност, снимките от ехографа, всички изследвания. И смята да ги разгледа отново когато се почувства готова за това.