Скандални разкрития за Ники Китаеца и Виолета втрещиха всички! Преглеждания: 16632

Ники Китаеца и Виолета разкрити пред всички, бягат зад граница
0
5/5 - (1 vote)

Скандалните разкрития за Ники Китаеца и Виолета втрещиха всички!

Певица разкри ужасяващи подробности, докато е била в музикалната компания на Ники Китаеца. Тя е фалирала, но участника в този сезон на Биг Брадър Ол Старс се хвалел, че ще я превърне в конкуренция на „Пайнер”. Което не се случило, но Ники и съпругата му Виолета доста се са гаврили с кандидатките за слава на сцената. Двамата организирали кастинг за млади певици. Тези, които били одобрени и им предстояло сключване на договор, трябвало да вземат уроци по пеене първо при съпругата му Виолета. На час той струвал трийсетачка.

Ники Китаеца
Ники Китаеца и Виолета разкрити пред всички, бягат зад граница

Момичетата получавали обещания за клипове, участия ,песни пр. Това разказа певицата с името Марина Цветанова. Тя се подписвала с името Марина Риналди. Когато уж взимала уроци при жената на Китаеца, последната излизала навън. Но една друга кандидат певица, която се казвала Мила била използвана от семейството като домашна прислужница. Двамата я експлоатирали, като й обещавали слава и известност. Но всичко свършило само с обещанията и със слугинажа на девойката, която така и не станала певица.

Припомняме, че Ники Китаеца влезе в къщата на Големия брат, за да чисти имиджа си. Настоящият фитнес инструктор стана известен покрай поп фолк певеца Азис. Двамата бяха заедно четири години, като дори сключиха брак. В Изповедалнята на Къщата Ники заяви, че това било само пиар, от който спечелил огромна слава, с която не знаел какво да прави. След като Ники Китаеца спечели сто бона от игра, двамата с ромския славей се разделиха.

След което се ожени за поп фолк певицата Виолета. От брака си те имат син. Но в къщата Ники Китаеца упорито ухажваше изкусителката Калина Паскалева. И тя, а и зрителите заподозряха, че с упоритите си набези той отново иска да се покаже като мъжкар. Въпреки това Евгени Минчев заяви в студиото на Ники Кънчев, че двамата са били интимни няколко месеца, а настоящата му половинка чистела къщата. Виолета обаче яростно защити мъжа си, като отхвърли всички нападки. След като излезе от къщата Китаеца беше бесен, че са показали нещата не така, както на него му се е искало.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.