Цветан Василев лъсна в политическа афера

Цветан Василев лъсна в политическа афера
5 (100%) 1 vote

Цветан Василев лъсна в поредната афера с Иван Костов, Реформаторския блок и Патриотичния фронт

Злополучният банкер Цветан Василев лъсна в поредната афера. Малко след като КТБ беше затворена, Цветан Василев се е срещнал с Красимир Каракачанов. Патриотът пътувал до Сърбия, за да се срещне с банкера. Той отседнала в найа-скъпия хотел. Срещата между двамата се състояла дни преди Каракачанов да обяви, че напуска България без цензура и се присъединява към Патриотичния фронт, потвърдиха източници на ПИК.

В навечерието от годишнината от рождението на Васил Левски – 18 юли, Красимир Каракачанов обяви решението си. В същия ден НФСБ излезе с официално изявление, че не желаят да се коалират с партията на Николай Бареков. Предполага се, че решението за напускането на Красимир Каракачанов е било обсъдено по време на срещата му с Цветан Василев.

Малко след като новината за напускането му става публично достояние, Николай Бареков се свързал с него по телефона.

Цветан Василев

Цветан Василев се е срещнал тайно с Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов заявил, че е в Македония и връзката е лоша. Шест след разговора им той се прибира в България и обвява официално, че ВМРО вече не е част от формацията на Николай Бареков.

Според източници на ПИК заверата между Цветан Василев и патриота е била скрепена от Иван Костов и от Реформаторите. Целта им е била да съборят набиращата скорост партия на Николай Бареков.

Свидетели на срещата между банкера и отцепника от ББЦ, разкриха пред ПИК, че Цветан Василев се е ожалил пред събеседника си, че иска да събори Николай Бареков, защото е неблагодарник. Финансистът бил възмутен от факта, че евродепутатът не го е защитил дори веднъж въпреки всичко, което е направил за него.

Според твърденията на очевидци на въпросната среща Цветан Василев предложил на патриота да стане шеф на „Ботев“ Пловдив. Напомняме ви, че Николай Бареков също получи подобно предложение от него, но отказа.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар