Деси Цонева отново не случи на мъж солед развода си със сина на Янчо ТаковДеси Цонева се раздели със скандал с богатия си годеник, за когото трябваше да се омъж на пролет

Деси Цонева отново не случи на мъж. Дъщерята на ТВ легендата Димитър Цонев се раздели с приятеля си Зак Коен, който е евреин по произход. И с когото планираха сватба до 2-3 месеца. Вместо да правят планове за церемонията обаче, двамата са се разделили при това след жесток скандал.

[caption id="attachment_431832" align="alignleft" width="300"]Деси Цонева се раздели с богатия си приятел Деси Цонева се раздели с богатия си приятел[/caption]

Разлъката между вече бившите влюбени се е случила по време на ваканцията им САЩ. Какво точно се е случило между Деси Цонева и Зак, който е доста успешен бизнесмен, можем само да гадаем. Внучката на великия Коста Цонев категорично отказва да разкрие кое я е накарало да върне годежния пръстен на половинката си.

С когото са заедно от няколко месеца и не спираха да демонстрират голямата си любов. Пред приятелки Деси Цонева дори се е фукала, че сватбата ще е съвсем скоро и най-вероятно ще бъде в Ню Йорк - родното място на Зак, чието семейство се оказало сред най-богатите в града, научиха от hotarena.net.

Драмата между влюбените се случила преди около седмица. От тогава те нито са се виждали, нито са се чували. За изненада на близките им, които разказват, че не са забелязали никакви признаци нещо в отношенията им да куца. Дори напротив, Деси не спирала да се хвали колко добре се разбира с бъдещите си свекър и свекърва, които дори запознала с майка си и баща си.

Припомняме ви, че щерката на Димитър Цонев вече има един неуспешен брак зад гърба си - със сина на комунистическия лидер Янчо Таков - Янчо Таков-младши.