Асен Блатечки се сбил с мутри заради момиче

Лошото момче на българското кино, както наричат Асен Блатечки, направи сензационно признание.

В интервю актьорът призна, че преди известно време се е сбил с мутри заради момиче. Това, което не е известно за широката общественост е фактът, че Асен Блатечки е бил неколкократен шампион по карате. Това означава, че не е добре някой да го закача, защото може сериозно да пострада, твърдят от киносредите. За случката с мутрите, която се е разиграла преди години подсказа приятелят на Асен Блатечки – Башар Рахал, пише в. „Монитор”.

[caption id="attachment_431816" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки се сбил с мутри заради момиче Асен Блатечки се сбил с мутри заради момиче[/caption]

В студентските си години Асен Блатечки имал приятелка на име Галя. Нейният баща, който бил собственик на магазин бил посетен от мутри, които искали да го рекетират. При поредната поява на борците обаче в магазина били Асен Блатечки и негов приятел. Те ги изчакали да влязат в магазина и заформили люто меле. Актьорът разкрива, че тогава мутрите пострадали доста и допълва в типичния си майтапчийски стил, че Галя и днес изглежда страхотно, пише pik.bg.

Припомняме, че преди няколко дни Асен блатечки защити Слави Бинев. Около името на депутата се бе заформил грандиозен скандал заради това, че оглави Комисията по култура и медии в парламента. Масовото недоволство в артистичните среди го принуди да си подаде оставката. В предаването „120 минути” Асен Блатечки заяви, че Слави Бинев е голям мъжкар. Той си призна, че държи на каратето точно толкова, колкото държи и на родителите си. За разлика от много други български актьори, които се имат за големи звезди, Асен Блатечки заяви, че не изпитва страх от провала. Според него, ако няма успех в сферата, в която се развива сега, ще намери друго.

Най-важното за него е да се забавлява, но пък категорично заяви, че не се храни със суетата. В заключение той изрази разочарование от това, че в страната ни киното не се гледа особено много и изрази надежда, че филма му „Съдилището” ще предизвика зрителския интерес, пише pik.bg.