Митьо Пищова се размина на косъм от ампутация

Митьо Пищова, който до неотдавна се опитваше да се вкарва в ролята на Дон Жуан, рухна тотално.

Към днешна дата вероятно „женичките”, са последното нещо, което би могло да привлече вниманието на великотърновеца. TV7 разкри, че Митьо Пищова, се е разминал като по чудо от ампутация на единия крак.

Оказва се, че пищовът на Димитър Маринов най-накрая е засякъл и този път май е безвъзвратно. Зевзекът, познат на широката общественост като Митьо Пищова е изпаднал в тотална немилост и не е изключено да се наложи да бъде подслонен в приют. Великотърновецът си спечели известност с непрестанните си похождения и твърде пиперливия си език. Той обаче вече е без стотинка в джоба, а за капак на всичко от ВиК са го осъдили заради множеството дългове.

[caption id="attachment_431747" align="alignright" width="300"]Митьо Пищова се размина на косъм от ампутация Митьо Пищова се размина на косъм от ампутация[/caption]

Спряно е и електрозахранването в дома му. Митьо Пищова обаче се чувства най-разочарован от това, че никой не проявява желание да поеме грижите около лечението му. Лекари от старата българска столица потвърдиха информацията, че „любимецът на народа” се е разминал като по чудо от ампутация на левия крак. Той е бил подложен на скъпоструващо лечение. Към днешна дата 60-годишният Димитър Маринов вече е стабилизиран, разкриват от лечебното заведение.

Митьо Пищова обаче все още не може да бъде изписа от болницата във Велико Търново, при все че вече повече от месец лежи в хирургичното отделение. Причината за това е, че похотливецът все още не може да се обслужва сам, а и няма никакви шансове това да се случи в бъдеще. Поради тази причина единствената алтернатива, която има Митьо Пищова, е да се прежали да влезе в дом за бедни, пише vsekiden.com.

Предвид ситуацията, в която се намира боляринът, всички „женички, менички, кИбапчета, кИфтета, ‘жакузита, макузита” и какво ли още не ще останат само един мил спомен, защото едва ли ще може да се похвали с ново похождение занапред.