Финансист и синдикалист стигнаха до бой зад кадър в Нова тв

Зрителите най-накрая видяха горещите кадри от сутрешния екшън, който се разигра зад кадър в Нова тв.

Припомняме, че разгорещеният спор между гостите по темата за пенсионната реформа обърка водещата Ани Цолова и тя се видя в чудо с гостите си. Вместо да обяви, че следват новините, тя обяви рекламите, след което се поправи.

[caption id="attachment_431743" align="alignright" width="300"]Финансист и синдикалист стигнаха до бой зад кадър в Нова тв Финансист и синдикалист стигнаха до бой зад кадър в Нова тв[/caption]

Кадрите, които Нова тв излъчи малко по-късно разкриват кой е крив и кой е прав. Очевидно словесните престрелки, които прехвърчаха в студиото на „Здравей, България” по Нова тв се оказаха недостатъчни на финансиста Владимир Каролев и синдикалиста Пламен Димитров и те продължиха разгорещения спор дори и след ефир. Ани Цолова разкри, че се е стигнало до физически сблъсък помежду им, но кадри от него не бяха излъчени в сутрешни блок.

От излъчените по-късно кадри обаче става ясно, че Владимир Каролев и Пламен Димитров са стигнали и до физически сблъсък на излизане от студиото на Нова тв. Камерите в коридора на медията разкриват кой кого е нападнал. Докато бяха в ефир, двамата така и не успяха да стигнат до споразумение по темата за вноските за втора пенсия. Икономистът Владимир Каролев бе на мнение, че средствата от фондовете не трябва да постъпват в Националния осигурителен институт, а да се увеличават постепенно вноските в частните пенсионни фондове.

За разлика от него синдикалистът Пламен Димитров категорично подкрепи идеята на управляващите. До бой извън студиото се стигна заради невъзможността двамата да се разберат по горещата тема. Сблъсъците помежду им обаче (макар и не физически) започнаха още докато бяха в ефир, пише Блиц.

Малко след екшъна финансистът Владимир Каролев заяви, че Пламен Димитров му е налетял с каруцарски реплики. Въпреки призивите му да спре да го обижда, синдикалистът бил доста агресивен. Владимир Каролев обаче бе категоричен, че до физически сблъсък помежду им така и не се стигнало, пише pik.bg.