Малък Тошко припаднал на финала на Биг Брадър Ол Старс

Оказва се, че най-пикантната част от финала на Биг Брадър Ол Старс е останала скрита от окото на зрителите.

Запознати разкриват, че след финала на шоуто се е наложило да викат спешна помощ за победителя Тодор Славков. Очевидци разкриват, че внукът на бившия Първи направо рухнал след огромното количество алкохол, с който се наливал още от следобедните часове. Силите на Малък Тошко не стигнаха, когато всички съквартиранти му се хвърлиха на врата, за да му честитят победата.

[caption id="attachment_431735" align="alignright" width="300"]Малък Тошко припаднал на финала на Биг Брадър Ол Старс Малък Тошко припаднал на финала на Биг Брадър Ол Старс[/caption]

Тодор Славков едва успявал да се задържи на краката. Заради това било крайно необходимо медицинския екип, който по традиция чака пред къщата на Биг Брадър Ол Старс край Нови хан да му направят инжекция, за да го посвестят. Всъщност фактът, че Малък Тошко бе пиян до козирката стана ясен дори и на малките деца. По време на живото излъчване се видя как внукът на Тато непрестанно навдигаше шишето и изгълта близо две бутилки шампанско за по-малко от един час.

Опитите на приятелката му Катерина Евро да го спре да се налива удариха на камък и накрая Малък Тошко съвсем изгуби представа за случващото се около него. От предаването разкриват, че Тодор Славков рухнал изцяло, когато разбрал, че именно той е победителят в тазгодишния формат на Биг Брадър Ол Старс. Наложило се спешно да бъдат пуснати реклами, за да може докато се отвлича вниманието на зрителите, момчета от екипа да изведат Малък Тошко от къщата и да го вкарат в студиото на Ники Кънчев.

Това била и причината, която изкарала Ники Кънчев извън нерви и той неколкократно обърка репликите си. Съквартирантите обаче твърдят, че екипът на предаването и продуцентите са виновни за тежкото състояние на внука на Тато и скандалния финал, на който снощи станахме свидетели. Всички те негодуваха от това, че точно в последната вечер, къщата пращяла от бутилки с шампанско и било повече от ясно, че Малък Тошко ще се накваси до козирката, пише pik.bg.