Ревнив приятел държи Азис под ключ и не дава на ромския славей да пее по празниците

Фолкпевецът Азис е под ключ по време на предстоящите празници – пише „България днес”. Причината за това е новият приятел на ромския славей, който категорично му е забранил около Коледа и Нова година да се кълчи в столичните клубове – отбелязва изданието. За разлика от предишни години и за огромно съжаление на върлите фенове чалгаджията няма да има участия до края на декември. След успешното турне на певеца в Турция ромският славей ще извие глас чак в началото на другата година в Австрия, където ще изнесе концерт през януари. Дотогава Васко няма да се появи на нито едно участие въпреки огромните хонорари, които са му предлагали.

[caption id="attachment_431732" align="alignleft" width="300"]Азис Азис отказа участие и на най-добрия си приятел Петко Димитров[/caption]

Новата половинка на Азис категорично е отказал да пусне любимия си да заработва по празниците. Приятелят на чалгаджията се оказа по-ревнив и от бившия му Велизар и не желае да рискува да изпусне певеца, като дори го е заплашил, че ще го напусне, ако не изпълни волята му. Фолкаджията е отказал и на един от най-близките си приятели Петко Димитров. Собственикът на заведения още се моли на певеца да склони да пее в някои от заведенията му около празниците, но според запознати Петко трябва да направи и невъзможното да измъкне изпълнителя от семейното гнездо. Близки до Азис разкриват, че въпреки силната тръпка от тайната му връзка певецът си е вкарал истински таралеж в гащите. Заради безкрайната ревност на новия си мъж певецът е под чехъл и се е простил с няколко бона хонорар, който щеше да прибере само за двучасово участие на Нова година. Ромският славей се е превърнал в отчаяна домакиня, която по цял ден угажда на половинката си. Колегите на певеца обаче се съмняват, че кариерата му има бъдеще, докато тази връзка продължава така – коментира изданието.