Ана Баракова категорично отхвърли обвиненията на съседите й

Народният представител Ана Баракова, която забърка редица скандали около себе си, отвърна на удара.

Съседки на Ана Баракова в столичния квартал „Изток” се жалваха пред Нова тв, че в депутатския апартамент освен майка й идва и непознат мъж, а крясъците, които се носят от там са непоносими. Обитателите на кооперацията, в които е настанена независимият депутат Ана Баракова са събрали подписка, с която искат да я изгонят от там.

[caption id="attachment_431715" align="alignright" width="300"]Ана Баракова категорично отхвърли обвиненията на съседите й Ана Баракова категорично отхвърли обвиненията на съседите й[/caption]

Народният представител обаче категорично отрича отправените срещу нея обвинения, че от апартамента й непрестанно се носят викове и се чуват скандали. Тя бе категорична и че в жилището й не идва мъж, а само майка й от време на време. Ана Баракова твърди, че с майка й имат общи теми и си разговарят нормално като жени и приятелки, допълвайки, че нямат повод за скандали. Скандалната депутатка дори не се поколеба да се определи като „безупречно дете”, с което майка й се гордее.

Народният представител смята, че съседите й просто са скроили поредната история за нея. Припомняме, че последният скандал, който се заформи около нея избухна след апела за помощ, който една от съседките й постна в социалната мрежа Фейсбук. Валентина Константинова твърди, че след като Ана Баракова се е нанесла в кооперацията, животът там се е превърнал в истински ад. Потърпевшата посочва, че реакцията й е най-вече заради детето, защото не желае то постоянно да чува нецензурните изрази, които непрестанно се носят от апартамента на Ана Баракова и да ги запаметява.

След жалбата на Валентина се намесват и други съседи, които подкрепят твърденията й, че от апартамента на народния представител се чуват непрестанни писъци, врясъци и тряскане. Те дори се заканиха, че днес ще внесат жалба в деловодството на Народното събрание, с която ще поискат апартаментът й да бъде сменен с друг. Самата Ана Баракова посочи, че щом не е желана като съсед във въпросната кооперация в столичния квартал „Изток” ще напусне жилището, пише pik.bg.