Васил Найденов получи още един удар под кръста

1

Васил Найденов получи още един под кръста от системата в милата ни родина

Великият Васил Найденов е сред българските граждани, които са ощетени от системата у нас. Изпълнителят, който посвети живота си на кариерата, остава без пенсия. Той, както и много други други известни личности у нас, занимаващи се с изкуство, няма да получат пенсии.

Възмутеният изпълнител заяви, че никой от колегите му няма да вземе пенсия поради липсата на социални осигуровки в гилдията. Той е възмутен от факта, че цял живот е работил за родината си и въпреки това няма право на пенсия. Певецът разкри, че работи от 16-годишен, но има колеги, които са започнали от по-малки да се трудят.

Гневният изпълнител допълни, че партийният секретар ще вземе пенсия, а артистите са лишени от пенсионни права. Изпълнителят поясни в интервю за „Всеки ден“, че става въпрос за главния секретар на държавно сдружение „Музика“.

Васил Найденов
Васил Найденов остава без пенсия

Васил Найденов даде интервю за медията от сградата на Върховния административен съд. Поводът за присъствието му там беше делото за обявяване на фалита на КТБ. Васил Найденов е един от малкото вложители в банката, които бяха допуснати да присъстват на съдебното заседание.

След затварянето на КТБ спестяванията на певеца от 600 000 лв останаха блокирани. Тъй като сумата надвишава гарантираните влогове, той не е получил и стотинка от парите си. Васил Найденов беше дошъл на делото, за да разбере дали има шанс някога да си получи парите обратно.

Певецът заяви, че е крайно време управляващите да осъзнаят, че нямат право да се подиграват със съдбата на честните българи, които са оставили парите си у нас, а не са ги вложили в офшорки. Той сподели, че се трудил цял живот за тези пари и никой няма право да го ощетява по този начин.

Васил Найденов изрази възмущението си от факта, че магистратите дори не са си направили труда да се погрижат за озвучаването на съдебната зала, въпреки значимостта на разглеждания проблем за фалита на КТБ.

1 коментар
  1. Jimmy Bones казва

    Еми ако си беше внасял сам сега щеше да е ОК държавата ли да внася пари които са от данъците за осигуровки на него и такива като него !? Не ,че нещо ама той е взимал стотици хиляди левове хонорари и пак се оплаква а пенсионерите цял живот гърч и накрая или без пенсия или с 100-200 лв в най-добрият случай те животни ли са или са равни с него !?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.