Малък Тошко се появи мъртво пиян в студиото на Ники Кънчев

Победителят в тазгодишния сезон на риалитито Биг Брадър Ол Старс – Малък Тошко удари дъното.

На финала на шоуто останаха Малък Тошко и дългогодишната му приятелка Катерина Евро, за които по-рано се твърдеше, че играят в комбина за наградата. Малко преди тях на финалната права на шоуто, къщата напуснаха Христо Трифонов, горещата Калина и Ники Китаеца. Малък Тошко ще запомни този сезон с наградата – джип.

[caption id="attachment_431706" align="alignright" width="300"]Малък Тошко се появи мъртво пиян в студиото на Ники Кънчев Малък Тошко се появи мъртво пиян в студиото на Ники Кънчев[/caption]

Запитана как се е чувствала в риалитито, Катерина Евро отговори, че това е било някакво лудо приключение, допълвайки, че не е наред. Броени минути преди финала на шоуто актрисата през сълзи заяви, че е трябвало да си остане у дома и да готви на децата, вместо да участва в шоуто. Тя обаче бе категорична, че от този живот едно нещо е научила със сигурност – че е приключение, от което не трябва да се пропуска нито миг. Разбира се Катерина Евро не пропусна да подчертае, че на първо място за нея е внучето й, което трябва съвсем скоро да се роди и да направи сина й родител.

Коментаторите в студиото на Ники Кънчев не приеха много еуфорично победата на Малък Тошко. Андрей Слабаков пък къде на сериозно, къде на майтап посочи, че Малък Тошко ще вземе джипа и ще го подари на Катерина Евро, която му е приятелка от много години. Наследникът на Тато напусна къщата по пътека, която бе образувана от фойерверки. Поклащайки се сред грандиозната заря от фойерверките, той издаде няколко възгласа, които очевидно бяха в резултат на задоволство.

Разбира се като по традиция, Малък Тошко се появи в студиото на Ники Кънчев мъртво пиян. Той се пошегува, че е на 27 години и е крайно време и той да занесе някаква награда у дома, след което взе ключовете и се качи в новия си джип. Действията му предизвикаха смущение у водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева и те не му дадоха право на нови прояви. На въпрос от страна на внука на Тато дали може да каже няколко думи за победата си, той бе орязан категорично и от двамата водещи, пише pik.bg.