Екшън в ефира на Нова тв

Екшън в ефира на Нова тв
5 (100%) 1 vote

Скандалът в Нова тв едва не приключи с бой

Разгорещен сутрешен скандал разгорещи ефира на Нова тв до червено.

Синдикалистът Пламен Димитров и икономистът Васил Велев едва не се хванаха за гушите.
Ябълката на раздора бе пенсионната реформа.
Ранобудните зрители на Нова тв отначало бяха стресирани от крясъците на предишните гости – Мика Зайкова и финансиста Владимир Каролев, които също бяха поканени да коментират горещата тема.
След тях дойде и редът на емоционалния работодател и синдикалист Пламен Димитров.

За голяма част от зрителите на Нова тв обаче така и не стана ясно каква точно теза защитават привържениците на държавното пенсионно осигуряване, тъй като в ефир се чуваха единственото техните упреци и крясъци.
Васил Велев, който е председател на АИК (Асоциацията на индустриалния капитал) заяви категорично, че не желае повече да бъде канен с председателя на КНСБ Пламен Димитров.
Той дори заплаши, че ще си тръгне, тъй като и без това Пламен Димитров не само че не му дава думата, ами и не го изслушва.
Тази заплаха обаче не трогна синдикалиста и той направо натири опонента с думите: „Ами тръгнете си като сте прост”.

Васил Велев също не остана длъжен и хвърли през рамо: „Приемете го за даденост”.
Той направи опит да обясни, че държавата винаги печели, допълвайки, че ще направи опит да промени коефициентите и да увеличи данъците, а това ще принуди голяма част от работещите да си прехвърлят партидите от частните пенсионни фондове в държавните такива и техните пари ще бъдат изядени като топъл хляб.

Синдикалистът Пламен Димитров пък се възползва максимално от последните ефирни минути и заяви, че никой няма право да пипа 8 млрд. в частните пенсионни фондове без изричното разрешение на хората.
Освен това той подчерта, че синдикатите и работодателите са длъжни да обяснят ясно на младите хора, които се появяват на пазара на труда, какви са правилата на осигуряване.

Гостите изнервиха до краен предел водещата Ани Цолова и тя заяви, че прекъсват за реклама, след което заяви, че се е объркала и следват новини.
Малко след това тя подчерта, че колегите й са успели да предотвратят сбиване между Пламен Димитров и Владимир Каролев, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Екшън в ефира на Нова тв”

  1. ТИТИ

    Дек. 16. 2014

    ПЛАМЕН ДИМИТРОВ Е СЪЩИЯТ КРАДЕЦ И НАГАЖДАЧ,ЧЕРВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ,“синдикалист“,ПЛАЩАТ МУ ЯКО И ТОЙ СЕ НАМЕСВА ВИНАГИ НАВРЕМЕ ЗА ПОЗИТАНО 20

Добавете коментар