Вечнозелени! Такива подаръци ви трябват по празниците, съветват специалисти по коледните дарове (да, и такива имало)!

С наближаването на 25 декември, сигурни сме, че все от вас се чуди какво да подари на половинката си, на родителите, на приятелите и т.н. И докато правите разчет на разходите, не хвърляйте пари на вятъра за безполезни подаръци! [caption id="attachment_431676" align="alignright" width="259"]подаръци Въпросът за подаръците винаги е актуален по това време на годината.[/caption] Предлагаме ви няколко евъргрийн идеи, с които ще спасите положението. А и със сигурност ще се вместите в бюджета.

Дрешки

Дрехата е едно от най-добрите решения за подарък. Цените варират от 5 до 500 лева за дреха, а винаги може да похарчите и повече. Разбира се, ако не сте решили да пръскате луди пари за парцалки, заложете на намаленията. Обърнете внимание от какво има нужда вашият човек и го зарадвайте с подходящ подарък според вашия джоб и неговия вкус.

Домашни потреби

Не, не е изтъркано, напротив – много е свежо и винаги се ползва. Дали ще изберете кухненски аксесоар, готварска шапка или просто красив коледен венец за входната врата, вашият подарък винаги ще се цени. Защото винаги ще се ползва!

Безценното бижу

Когато говорим за бижута, пред очите ни по презумпция изскача пачка с пари. Това изобщо не е задължително. Освен че бижутерийните магазини предлагат много промоции по празниците, винаги може да заложите на нещо по-достъпно, но пък оригинално. Гривна с някакъв амулет или символ е много добро решение. Обеците също могат да са хитър подарък, ако се съобразите с това какво предпочита вашата половинка. А най-хубавото е, че всички от изброените неща може да си поръчате от различните онлайн магазини, вижте и нашето предложение за подаръци от Woman Shop.