Петко Сертов се срещнал с Маджо, преди да изчезне

Гласувайте за статията
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов се срещнал с основателя на СИК Младен Михалев-Маджо

Срещата между Петко Сертов и Маджо е била неформална и уредена от генералския кръг Монтерей, в който се подвизават ген. Любен Гоцев и Виктор Вълков. Самият Вълков признава пред изданието „Всеки ден”, че се е видял със Сертов на редовната сбирка на митичния кръг, която се провежда всеки вторник. Според думите му бившият началник на ДАНС бил доведен на обяд от друг член на лобисткия кръг, чието име обаче не бе разкрито.
„Петко Сертов изглеждаше напълно нормално. Не ми направи впечатление да е депресиран. Нищо в държането му не подсказваше, че ще изчезне. Нямам особено богати впечатления от него, защото го видях за първи път” – споделя пред журналисти Вълков.
Запознати обаче разкриват, че бившият шеф на ДАНС е имал уговорена среща от кръга Монтерей с Младен Михалев-Маджо, който се отбил в ресторант „Амстердам” за около половин час, за да се срещне и разговаря с Петко Сертов.

Маджо винаги се движи с охрана

Маджо винаги се движи с охрана

„Михалев трябваше да одобри кредит за няколко милиона лева на енергийното дружество „Обединени енергийни търговци” на бизнесмена Ангел Божилов. През последната година Сертов работеше като консултант на Божилов и уреждаше някои деликатни проблеми на енергийния бизнесмен.
Според изданието Маджо получил обемиста папка с документация от Петко Сертов с искане за кредит от 14 млн. лева за разработването на енергиен проект. Михалев обещал да съдейства за кредита на енергийното дружество, който по-рано бил отказан от кредитни инспектори на банката му „Асет Банк”.
Срещата между Маджо и Петко Сертов става само 3 дни преди бившият шеф на ДАНС да излезе от дома си и да изчезне безследно.
Контактът между бивш шеф на разузнавачите и мафиотски бос доказва още веднъж, че те са от една и съща сплав – тази на ДС. Маджо от години живее в Швейцария и поддържа имидж на „добре облечен бизнесмен”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Петко Сертов се срещнал с Маджо, преди да изчезне”

  1. Jimmy Bones

    Дек. 14. 2014

    Всичко което се случва в България и легално и нелегално се случва само след благословията на копелетата от ДС от недоносената партия от терористи БКП взривяващи невинни хора като тези които бяха в "Св.Неделя" навремето в София ! България за кратър период от време след освобождението е НЕУТРАЛНА и БЪЛГАРСКА после 1945 9-ти септември става подмяната на българи с ПОДМЕТКИ и до ден днешен ПОДМЕТКИТЕ са на власт а истинските българи по гробищата и в чужбина ! Почивай в мир Българийо 🙁 и съжалявам ,че не ти помогнах !

Добавете коментар