Виолета на Китаеца хвърли бомбата с неочаквано разкритие!

Виолета на Китаеца хвърли бомбата с неочаквано разкритие!
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Ники Китаеца хвърли истинска бомба с разкритието си за Евгени Минчев!

Благоверната на Ники Китаеца Виолета е бясна на светския лъв Евгени Минчев. Жената на Ники Китаеца заяви, че ще съди за клевета пиара на звездите. В коментарното студио на Ники Кънчев лорда пусна слух, че три месеца е живял на семейни начала с Ники Китаеца. В това време неговата настояща съпруга, когато не са били още семейство им е слугувала. С двусмислени недомлъвки Евгени Минчев заяви, че това е истина, а Ники Китаеца не е мъжа, за който се представя в Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Ники Китаеца

Виолета на Ники Китаеца обвини Евгени Минчев за семейството на Юксел Кадриев

Припомняме, че бившият на Азис влезе в шоуто, за да изчисти имиджа си и да докаже, че наистина е мъж, а не е залитал по другия бряг. Всичко това, което се е случвало четири години с поп фолк певеца е било само пиар, от който е спечелил и той, и Краля на попфолка. За което е получавал от Азис единствено финикийски знаци и ескалираща популярност. Това се призна самия Ники китаеца в Изповедалнята на Къщата на шоуто по Нова телевизия.

Но Виолета категорично отрече това да е истина. Тя се закани Евгени Минчев и тя да се срещнат в съда, където той да докаже своята версия, а тя да докаже своята истина. Виолета не спря дотук, ами хвърли истинска бомба като разкри също, че по този начин Евгени Минчев вече съсипал едно семейство и това е на телевизионния водещ Юксел Кадриев. След скандала, че телевизионера в началото на кариерата си е бил интимен с Евгени Минчев, съпругата му, оперната певица Бони се разведе с Юксел Кадриев. Така Евгени Минчев навреди завинаги на водещия Юксел Кадриев като му остави име до живот, а семейството му затри.

Но това Виолета няма да позволи да се случи с нейното семейство. Тя е категорична, че заради думите на светския пиар тя няма да си разруши семейството. Защото вярва в съпруга си, а той е истински мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар