Стряскащи разкрития за Петко Сертов Преглеждания: 11417

0
5/5 - (1 vote)

Маргарита Михнева направи нова порция стряскащи разкрития за Петко Сертов

Маргарита Михнева направи нова порция стряскащи разкрития по случая с Петко Сертов. Разследващата журналистка разкри, че 12 часа след изчезването си бившият контраразузнавач  е изпратил съобщение на съпругата си, за да я уведоми, че е жив и здрав.

След този смс следите му се губят. Маргарита Михнева заяви, че информацията й е проверена и достоверна. Тя е разговаряла със служители на „Вивид Пауър“ (компанията, в която работи Петко Сертов). Те са дали показания пред прокуратурата, че Сертов се е свързал с жена си 12 часа след като е бил обявен за издирване.

Маргарита Михнева попита чия е била идеята полицията да бъде бъде буквално подлудена 12 часа след изчезването на Петко Сертов и да го издирва под дърво и камък.

На въпроса защо е негативно настроена към работодателя на Петко Сертов – Ангел Божилов, Маргарита Михнева отговори с нова порция стряскащи разкрития.

Петко Сертов
Петко Сертов е бил запознат с аферите на шефа си, разкри Маргарита Михнева

Тя заяви, че разполага с нова порция неопровержими доказателства не само срещу Божилов, но и срещу неговия пиар Иван Кутевски – по-известен като Агент Марио. Разследващата журналистка се обърна към Кутевски с въпросите защо крие, че освен пиар е и директор на фирмата на Божилов в Турция ОЕТ. Тя допълни, че милионите от продажбата на неплатения на Гърция ток в Турция, са били прехвърлени в швейцарска банка. Маргарита Михнева подчерта, че Петко Сертов е бил запознат в подробности с аферите на шефа си.

Журналистката попита Агент Марио защо Исмаил Турал (съдружник във фирмата на Божков) е бил изхвърлен от третия етаж на офиса им в Истанбул. Тя допълни, че той е оцелял по чудо.

Маргарита Михнева недоумява и защо Иван Кутевски и Ангел Божилов продължават да твърдят, че Петко Сертов е излязъл в дълъг отпуск. Тя попита бизнесмена и неговия пиар кога ще дадат показания пред следствието у нас, както вече направиха в Гърция и Турция, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.