Разкриха истината за смъртта на Кенеди!

Разкриха истината за смъртта на Кенеди!
3.2 (64%) 5 votes

Разкриха истината за смъртта на Кенеди, гръмнали го заради политическа реч

Причините за смъртта на Кенеди излязоха наяве. Две години след като американския президент изнася реч, в която разкрива неизвестни досега подробности за военната политика на САЩ той е убит.

Две години след тази реч, в която американският президент повдига завесата по въпроса, който всъщност управлява света, е извършено покушението над него на 22 ноември в Далас. В 12: 30 са били изстреляни три куршума от пушка към президента, докато шофирал в лимузина със свален покрив. Кенеди скоро след това умира, а мистерията около смъртта му и до днес не е разрешена.

Няколко часа след убийството е арестуван бившия морски пехотинец Лий Харви Осуалд, който е обвинен за убийство. Осуалд е твърдял, че е невинен, но не е имал възможност да го докаже пред съда, тъй като два дни по-късно е бил убит от Джак Руби, собственик на нощен клуб, свързан с организираната престъпност.

Причините за това кой поръча смъртта на Кенеди са загадка повече от 50 години. Последните теории гласят, че заради разкрития за управлението на САЩ и планетата, той е застрелян, пише puls24.mk.

Разкриха причините за смъртта на Кенеди

Разкриха причините за смъртта на Кенеди

„Самата дума“ тайна „противоречи на свободата и отворено общество. Отдавна решихме, че опасността от неразрешеното скриване на определени документи, далеч надхвърля опасността, която в началото е довела до такива мерки“, каза Кенеди през 1961 година.

„В глобален план сме противници на монополен и безогледен заговор, който се основава на намеренията на прикрита сила да разшири своята сфера на влияние; Ограничаване вместо свобода на избора … Това е система, която създава мрежа от тясно свързани ефективни системи, която обединява икономическите, военните, дипломатическите, научни и политически операции.

Разработването й е остава скрито, а не публично. Тези, които не са съгласни с тях са заглушени, а не похвалени. Няма слухове, не се говори за тях, нито една тяхна тайна не е открита“.

Две години след тази реч Джон Кенеди е убит. Смъртта му покрусява Америка, а въпросите около нея не стихват.

След смъртта на Кенеди, цялата династия е унищожена. Техният семеен албум е оцветен в черно. След Джон, убит е и малкият му брат Робърт, американски сенатор, който се кандидатирал за президент и умира точно в разгара на кампанията през 1968 година.

Злополучна съдба сполита и всичките му синове. Джо преживял катастрофа, в която негова спътничка остава парализирана. През 1997 г. Майкъл загинал на 39 години, след като се е блъснал в дърво на ски писта в Аспен. Дейвид Антъни умрял от наркотична зависимост.

Многообещаващият син на американския президент Джон Кенеди — младши също умира. Примерното момче пристрастен адреналин загива при самолетна катастрофа заедно със съпругата си Каролин Бесет и нейната сестра, през 1999 година.

Единственият оцелял Кенеди е третият брат Едуард, който умира през 2009 след дълга и тежка битка с рака на мозъка. След убийството на Джон и Робърт, той е започнал да получава смъртни заплахи от средата на 1960-те години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Разкриха истината за смъртта на Кенеди!”

 1. Tanju Ahmed

  Дек. 13. 2014

  тъпа медия…

 2. Cris Burton

  февр. 04. 2015

  НАИСТИНА НАИВНО ТЪПА МЕДИЯ,ДАЖЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ПЛАТЕНА ДА ДЕЗИНФОРМИРА .МАНИПОЛИРА

 3. Cris Burton

  февр. 04. 2015

  НАИСТИНА НАИВНО ТЪПА МЕДИЯ,ДАЖЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ПЛАТЕНА ДА ДЕЗИНФОРМИРА .МАНИПОЛИРА

Добавете коментар