Софи Маринова избра да е самотна майка

Ромската перла в попфолка Софи Маринова няма да разчита на мъжа, който я забремени и сама ще си отгледа детето. Мъничето ще носи нейната фамилия – пише „Уикенд”. „Все още не съм сигурна дали ще позволя таткото да види рожбата ми” – откровеничи пред изданието певицата. Тя отказва да потвърди слуха, че е надула корема след като е преспала с продуцента си от „Съни мюзик” Крум Крумов. Мургавата изпълнителка поддържа версията, че е заченала при еднократна авантюра с млад, висок, непопулярен мъж. От него пазела само селфи на телефона си. Софи Маринова разбрала, че е трудна преди месец, след като си направила тест за бременност. А първият човек, с когото споделила новината, бил синът й Лоренцо.

[caption id="attachment_431485" align="alignleft" width="300"]Софи Маринова "Бременността" на Софи Маринова може да е пиар трик[/caption]

„Казах му: Я, Лоренцо, Дядо Коледа какъв подарък ни праща!” Той много се зарадва. Щастлив е сега и постоянно ме гушка. Целува коремчето, бебето да е момиче” – споделя гласовитата певица и допълва, че и тя се надява на женска рожба. Ромската перла все още не е ходила на медицински преглед, но е изчислила, че ще роди през август и чедото й ще е зодия Лъв. „Ако се сбъдне желанието ми да е момиченце, ще го кръстя на себе си – Софи” – издава Софи Маринова. Тя споделя, че е достатъчно финансово обезпечена, за да гледа сама детето си. Освен Крумов друг заподозрян като баща на детето е близкият приятел на Софи Маринова Тони Стораро. Певицата отрича яростно и този слух. Жълтите издания твърдят, че младият мъж, който е забременил ромката, се казва Ивайло. Според тях той нямал никакво намерение да признае детето си. Съществува и теория, според която изпълнителката не е бременна. „Софка от години не се е появявала с мъж, „бременността” й е просто пиар трик” – твърдят запознати, които подозират ромката в лъжа. „Софи често по цигански си послъгва, така че не й се връзвайте” – коментират в попфолк гилдията.