Петя Буюклиева пръска космически суми всеки месец, за да се поддържаПетя Буюклиева харчи по минимум седем бона за външния си вид

Петя Буюклиева харчи луди пари всеки месец за външния си вид. Певицата съвсем затвърди слуховете, че е същинска примадона не само на сцената, но и в живота. Още в Къщата на Биг Брадър Ол Старс се видя, че за изпълнителката е много по-важно как изглежда пред камерите, отколкото случващото се между нея и съквартирантите.

[caption id="attachment_431484" align="alignleft" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева[/caption]

Отказът й да се включи по какъвто и да е начин в домакинстването в шоуто пък съвсем убеди феновете, че за звездата е по-важно как изглежда чисто визуално, а не как изглежда в очите на околните. Истината е, че Петя Буюклиева си е такава и в реалния живот. Близки до певицата издават, че разходите й на месец само за външния й вид са наистина колосални.

Оказа се, че за да поддържа фризурата, маникюра и грима си, изпълнителката пръска по... седем хиляди лева! И това всеки месец. "Маникюрът й е по-специален, не се прави като стандартният", издават я нейни близки. И допълват, че звездата държи абсолютно всичко да е поръчка от чужбина, за да е сигурна, че е уникална. "Само удължителите за ноктите й са 200 лева , лаковете, които поръчва, пък са с рядко срещани светове", продължават с разказа си приятелките на Буюклиева.

Положението с гримовете и прическата на певицата е съвсем същото. Петя Буюклиева използва само маркова козметика, която й излиза доста скъпо всеки месец. Тя обаче е категорична, че компромис с външния си вид няма да направи никога.

Нещо повече, веднага след като излязла от Биг Брадър, изпълнителката побързала да посети поред маникюристката, фризьорката и козметичката си, научиха от vsekiden.com.