Този път Митьо Очите е хлътнал здраво

Морският мафиот Митьо Очите е успял да превземе родните спецслужби отвътре в съвсем буквален смисъл – пише „Уикенд”. Гангстерът от месец въртял бурна любов с агентка от ДАНС – научаваме от изданието, което разкрива, че дамата е с фамилно име Василева и била изключително атрактивна – висока около 170 см, с дълга руса коса и фигура на фотомодел. Заради външността си шефовете са я използвали като примамка за разработвани от спецслужбата обекти от мъжки пол. Източници на изданието се кълнат, че любовната афера между Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, и агент Василева била истинска, а не оперативна постановка. Гангстерът не знаел къде работи дамата, а тя пък прекрасно била осведомена с какво се занимава той. Въпреки тези леко смущаващи на пръв поглед факти, двамата били поразени от стрелите на Амур.

[caption id="attachment_431473" align="alignleft" width="300"]Митьо Очите с нова любовна афера Митьо Очите с нова любовна афера[/caption]

Цялата служба ДАНС разбрала за свалката, след като колега на блондинката я засякъл с наркомафиота в хотелски ресторант в столицата. На следващия ден това вече е била основната тема за разговор сред агентите. „Уикенд” разкрива, че шавливата Василева била почти пълно копие на дългогодишната изгора на Митьо Очите – гъркинята Антигона. След като мафиотът овдовя, именно тя навлезе трайно в живота му. След като излезе от затвора през 2011 г. Митьо Очите разкара гъркинята и се залюби с 25-годишната Ренета. След това последва афера с пловдивчанката Натали – припомня изданието. За първи път обаче ДАНС е толкова близко до мафиота, че дори е проникнала в кревата му. Години наред спецслужбите използваха друга тактика. Те вербуваха като агенти под прикритие привлекателни момичета на възраст 20-25 години и ги внедряваха в средите на бандитите – припомня вестникът. Голяма част от тях са си свършили работата блестящо и мъжете им гният в килиите. Много от родните мафиоти разбирали твърде късно, че имали „враг в леглото” – коментира изданието.