Шок: Станислава Рудолф ще се самозапали?!

Шок: Станислава Рудолф ще се самозапали?!
5 (100%) 1 vote

Светослава Рудолф шокира всички със заплахата си!

Светослава Рудолф, бивша Тадаръкова се зарече на 29-ти да не излезе от семейния апартамент. Бившият й съпруг я заплашва, че ще я изведе оттам с белезници и съдия –изпълнител. Известната журналистка обаче заплаши, че оттам ще се махне единствено в хоризонтално положение или дори ще се самозапали. Както скандалите около развода й, така и последствията окоол Светослава отново фокусираха публичното внимание върху нея .

Пред Нова телевизия и на страницата си във Фесбук тя заяви, че е въпрос на чест и затова няма да отстъпи доброволно, като освободи семейното жилище в софийския квартал „Мусагеница”. Светослава Рудолф допълни, че не е въпрос дали ще остане на улицата, а заради нейната гордост. Тя е обжалвала делото до Върховния съд и въпреки това преди решението му, екс съпруга й Димитър Тадаръков й дал ултиматум да се изнесе от апартамента им на 29-ти.

Светослава Рудолф

Светослава Рудолф се закани да си драсне клечката

В противен случай я заплашил, че ще нахлуе там с полиция. Журналистката се оплака, че само в държава като България има такава несправедливост – да се отнемат децата й и да я принудят да се изнесе от семейния им апартамент.

Бизнесменът обаче парира обвиненията й с доводи. Според него тя има четири други апартамента, които отдава под наем и може да живее в някое от тях. Освен това съдът я е определил като неблагонадеждна майка, която не се е грижела за децата си. За това, че е недостойна майка мъжът й показа и доклади от социалните служби.

Бизнесменът поискал развод, защото повече от година и половина тя е имала залитания с двама мъже едновременно. Затова той и дъщерите й повече няма да правят никакъв компромис. А и заради ударите, които Светослава му е нанесла и продължава да нанася от четири години той е решен да не отстъпва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар