Петя Буюклиева е категорична, че предаването е нагласено и се знае кой кога ще излезеПетя Буюклиева е бясна от излъчените с нея кадри

Петя Буюклиева е категорична, че Биг Брадър манипулира вота на зрителите. И въобще не се интересува за коя звезда колко смс-и са пратени. Това бяха едни от първите думи, които разгневената звезда изрече след като беше изгонена от шоуто. Певицата е убедена, че продуцентите следват предварителен план кой съквартирант кога да излезе и въобще не се интересуват от мнението и желанието на хората пред малкия екран.

[caption id="attachment_431422" align="alignleft" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева[/caption]

Нещо повече, малко след живото излъчване на епизода в сряда изпълнителката спретнала жесток цирк зад кулисите на предаването. Като се нахвърлила с крясъци върху екипа, че са излъгали за смс-те. Петя Буюклиева не вярвала, че е възможно многото й фенове да не я подкрепят да остане в Къщата, научиха от hotarena.net. "Резултатите са нагласени!", беснеела певицата, разказват свидетели на потресаващата картинка.

Яростта на звездата се засилила още повече, след като съпругът й Тони й разказал какви кадри са били излъчвани с нея. И най-вече фактът, че от предаването са се разграничили публично от думите й за другите ни големи звезди като Камелия Тодорова, Васил Найденов и Йорданка Христова. Както знаете, Петя Буюклиева орезили колегите си в публичен ефир като разказа пикантни и нелицеприятни факти от живота им. За които не се знае дали са истина или не.

Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" била бясна, че продуцентите на Биг Брадър си правят сеира и рейтинга на неин гръб, а в същото време се разграничават от думите й. Заради всичко това певицата си е наумила да съди шоуто и продуцентите му. "Няма да им позволя да се подиграват с мен!", беснеела звездата.