Маргарита Михнева с поредното скандално разкритие за Петко Сертов Преглеждания: 7896

0
Оценете този post

Маргарита Михнева продължава с разследването си за изчезването на Петко Сертов

Маргарита Михнева взриви публичното пространство с разкритието, което направи за Петко Сертов. Тя заяви, че въпреки критиките, които постоянно получава за изказванията си, няма да се откаже от случая. Маргарита Михнева допълни, че работи само с проверени факта и всяка едно твърдение, което изнася в публичното пространство е предварително проверено от нея. Тя заяви, че се позовава само на реални факти и съдебни дела.

Журналистката повтори казаното вече от нея, че срещу шефа на Петко Сертов – Ангел Божилов е заведено дело в Гърция за финансова измама в размер на 15 милиона евро.

Маргарита Михнева заяви, че Петко Сертов е заминал за САЩ през Гърция. Тя разкри, че в момента той се намира при американските служби, тъй като е бил единствения високопоставен българин, който е получил покана лично от тях да работи за президента на САЩ Барак Обама, пише ПИК.

Петко Сертов -
Маргарита Михнева е убедена, че Петко Сертов е заминал за САЩ

Журналистката призова властите да кажат какво се е случило с паспорта на Петко Сертов. Тя заяви, че разполага с информация, че паспортът му се намира в МВР, тъй като е бил открит при обиска на дома му. Маргарита Михнева разкри, че лично Петко Сертов е уредил среща на Ангел Божилов в американското посолство. Тя допълни, че всяка една от версиите за изчезването на Петко Сертов трябва да бъде проверена. Журналистката каза, че тя прави точно това – проверява всяка една от версиите по случая с бившия контраразузнавач.

Петко Сертов е в неизвестност от една седмица. Миналата седмица съпругата му подаде сигнал за изчезването му. Версията за самоубийство отпадна още в началото на разследването му, тъй като близките на изчезналия категорично отхвърлиха този вариант, заявявайки че Петко Сертов не е имал причина за самоубийство.

Вчера в операцията по издирването му се включи и хеликоптер, който провери гористите местности около Костенец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.