Светослава Тадаръкова, вече Рудолф, е в ожесточена война с бившия си съпругСветослава Тадаръкова е била изгонена от дома си

Светослава Тадаръкова, която вече се подвизава с фамилията Рудолф, е на път да остане без дом. Журналистката е в ожесточена война с бившия си съпруг, чиято фамилия я направи известна. В момента обаче отношенията между двамата са в точка на замръзване. От това се ожали самата Тадаръкова, която взе фамилията Рудолф на новия си мъж.

[caption id="attachment_431396" align="alignright" width="300"]Светослава Тадаръкова Светослава Тадаръкова[/caption]

В профила си във Фейсбук тя се ожали, че бившият й съпруг се е заел със задачата да я съсипе и до момента му се получава. Димитър Тадаръков е накарал съдия-изпълнител да изгони бившата му от жилището й. И за да бъде унижението пълно, това ще се случи навръх Нова година - 29 декември. Журналистката е получила предупреждение, че ако не се изнесе доброволно от жилището, ще бъде изведена принудително от полицията. А вратата на апартамента ще бъде разбита с помощта на ключар.

След като униформените нахълтат в жилището пък, то ще бъде претърсено. Светослава Тадаръкова е притеснена и от факта, че децата й ще станат свидетели на цялата грозна картинка, тъй като ще си бъдат у дома за ваканцията си. Което, според журналистката, също е премислено, за да има свидетели на унижението й. Светослава Тадаръкова се закани, че няма да остави нещата така и няма да позволи да бъде изхвърлена от дома си на улицата.

Журналистката се закани, че ще се заключи в дома си и няма да допусне никой. "Ще им пиша да ми доведат и погребален агент, по друг начин няма как да ме изкарат", беснее настоящата госпожа Рудолф.