Мистерия! Тайнствено езеро поглъща хора

Мистерия! Тайнствено езеро поглъща хора
5 (100%) 1 vote

Мистерия озадачи учените, странни същества витаят в руско езеро

Мистерия озадачи учените. Красиво езеро, разположено недалеч от Переславл (Русия) се ползва с лоша слава. Тук никой местните жители не се къпе, а рибарите не смеят да ловят риба, въпреки че басейнът е изключително богат. Причината за това са странните случки, свързани с езерото, както и мистериозните същества, които живеят в него – странни риби и мутанти с една или три лапи вместо перки, с повече от две очи, някои дори с коса.

Представители на местните власти, постоянно изследват водата на езеро и взимат проби за анализ, а на пръв поглед всичко изглежда нормално. Но нивото на водата никога не спада, въпреки факта, че то е свързано с река и се влива в съседно езеро, което осигурява водоснабдяването на града.

Мистерия с езеро в Русия, озадачава учените

Мистерия с езеро в Русия, озадачава учените

Странната мистерия, която обвива езерото, обаче е свързана и с доста зловещи случаи. Всяко лято поне един турист тук буквално е погълнат от водата, пренебрегвайки табелите поставени край брега. Веднъж местни жители видели как един от туристите плувал близо до центъра на езерото, а после буквално изчезнал. Бил отличен плувец и сякаш от нищото водата го погълнала. Докато стигнат с лодка до мястото на инцидента от него нямало и следа, а вместо това се появило странно нефтено петно. Вечерта на същото място се появили фосфоресциращи светлини и се разпрострели в кръг с диаметър от пет метра.

Двама смели рибари един ден решили да отидат до средата на езерото, докато други ги наблюдавали от брега. Щом се озовали в центъра, веднага били осветени от странна зеленикава светлина идваща изпод водата. Това продължило няколко секунди, а след това напълно неочаквано се вдигнал воден фонтан с височина от четири метра. Рибарите веднага напуснали мястото уплашени,  че ще се удавят.

В други случаи, туристи решили да плуват в езерото, се оплакват от неизвестни заболявания. Получават обриви, лицата им се променят, косите им падат. Един от тях цели шест месеца боледувал, докато се оправи, а лекарите обявили случая му за пълна мистерия. Водолази  са правили опити да проучат зоната, но намерили единствено няколко странни пукнатини на дъното, където водата се движела с много висока скорост. В средата на езерото има и огромна дупка, но докъде стига никой не може да каже, тъй като там е твърде дълбоко за проучвания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мистерия! Тайнствено езеро поглъща хора”

  1. Jimmy Bones

    Дек. 11. 2014

    Има си нормално обяснение , но за да сме сигурни в твърдението ми предлагам депутатите ни да станат водолази и да отидат до дъното … ако е ИЗМАМА нищо няма да им стане и няма да умрат 🙂 а ще изплуват щастливи ,че са доказали теорията на относителноста !

Добавете коментар